Altcoin sezonu ne zaman başlayacak ? Başarılı Analist Açıkladı !

Altcoin sezonu ne zaman başlayacak ? Başarılı Analist Açıkladı !

Swop'un yaptığı açıklamaya göre altcoin sezonu çok yakın.

Altcoin sezonu ne zaman başlayacak ? Başarılı Analist Açıkladı !

Kripto para piyasası her bir toparlanma sinyalinin sonunda daha sert düşüşler yaşayarak yatırımcıları sonsuz bir çukurun içine çekmeye devam ediyor. Bitcoin (BTC)'nin fiyatı 40.000 dolar direncini tekrar zorlasa da fiyatı 33.000 dolar seviyelerine kadar sert bir tepki yedi ve BTC için durumlar iyi gözükmüyor.

Bitcoin'in fiyatı için umutlar tükeniyor

Yatırımcıların çoğunluk kısmı ise kısa süre önce yaşanmış olan altcoin sezonunun bir benzerini beklediklerini ifade ediyor. Bitcoin (BTC) fiyatının 40.000 dolar direncini kırmasında başarısız olduğu anlarda altcoinlerin böyle bir yükseliş yaşayıp yaşamayacağı büyük bir soru olarak kalsa da ünlü ve başarılı analist önemli bazı açıklamalarda bulundu.

Bitcoin-Altcoin-1200x900 - Kriptokoin.com

Ünlü analist Tyler Swope, tekrardan altcoin sezonu görülebileceğini dile getirmesinin arından bunun nasıl gerçekleşeceğini şartların nasıl olması gerektiğini de açıkladı. Swope, Bitcoin (BTC)'nin fiyatının 40.000 dolar, Ethereum fiyatının ise 3.000 dolar altında çırpındğı günlerin son bulacağını ve bu yıl başka bir altcoin sezonuna şahit olacağımızı açıkladı. Analistin bakış açısına ve dile getirdiğine göre bunun için ilk tarih temmuz ayının başı veya ortaları olacak.

Ünlü ve Başarılı Analist Swope'a göre Altcoin sezonu çok yakın !

Swope, kripto para piyasasının toparlanmaya dair sinyallerin geldiğini şimdiden gördüğünü belirterek, top 100 coin içerisinden çoğunun 24 saatlik gibi kısa bir sürede Bitcoin (BTC)'den daha iyi bir performans gösterdiğini dile getirdi. Analist, 24 saatlik sürede top 100 içerisindeki 78 kripto paranın BTC'den iyi performans sergilemesinin direkt olarak altcoin sezonunun gelmesinin işareti olduğunun altını çizdi.

2021 Altcoin Sezonunun Resmen Başladığını Gösteren 4 Neden

Swope'a göre balinalar daha şimdiden altcoin toplamaya başladı ve Wyckoff grafiğinin de desteklediğine göre ayıların son girişimi tamamlanmış ve sahne tamamen boğalara kalmış olabilir. Analist, Wyckoff formasyonunun neredeyse birebir ve kusursuz bir şekilde çalıştığını söyleyerek, Bitcoin ve altcoinlerin bu grafiği göz önüne alırsak patlamaya hazır olduğunu düşündüğünü ekledi. Grafiğe baktığımızda ise şuan Wyckoff'un D aşaması olarak gösterilen LPS noktalarına geldiği görülmekte. Bunun sonrasında ise Wykcoff'a göre büyük bir yükseliş beklenmekte. 

Bu yazıdaki hiçbir kelime yatırım tavsiyesi niteliği taşımamaktadır. İşlemlerin tamamını hür iradenizle açıp kapatırsınız. 

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.