Erkan Ünlü Kimdir? Leyla, Mavi Mühür ve Sanal Aşkın Gerçek Acısı kitaplarının yazarı Erkan Ünlü Hakkında

Erkan Ünlü Kimdir? Leyla, Mavi Mühür ve Sanal Aşkın Gerçek Acısı kitaplarının yazarı Erkan Ünlü Hakkında

Mavi mühür adlı şiir kitabının arkasından Leyla isimli kitabı çıkaran ve bir günde yüzlerce satan popüler romanın yazarı Erkan Ünlü kimdir? Yazar Erkan Ünlü ile yapılan kısa röportajın detayları..

Mavi mühür adlı şiir kitabının arkasından Leyla isimli kitabı çıkaran ve bir günde yüzlerce popüler romanın yazarı Erkan Ünlü kimdir? Yazar Erkan Ünlü ile yapılan kısa röportajın detayları..

Erkan Ünlü Kimdir?

Bize kendinizi tanıtır mısınız?

5 Mayıs 1977 İstanbul doğumluyum. Okul hayatım lise dönemlerinde son bulunca iş hayatına atıldım. Bir dönem Tır şoförlüğü yaptıktan sonra İstanbul’da özel bir firmada şoförlük yapmaya devam ettim. Ve halen aynı firmada çalışıyorum. On yedi yıllık evliyim ve 14 yaşında bir kızım var.

Kitap yazma maceranız nasıl başladı?

Şiir yazmayı her zaman sevmişimdir. Bunun nedenini ben de bilmiyorum fakat yazmayı hep sevmişimdir. Kendi kendime artık yazdıklarımı kitaba dönüştürmem gerektiğine karar verdim. İlk olarak Mavi Mühür adlı şiir kitabımla, Luna Yayınları ile, kitap yazma maceram başladı. Ve yine Luna Yayınları aracılığıyla basım aşamasındaki Leyla isimli Novella kitabımla yazım hayatıma devam ediyorum.

Kitabınızın yayınlanma aşamasındaki deneyimlerinizden söz edebilir misiniz?

İkinci kitabım olmasına rağmen yayın aşamasının her anı ayrı bir heyecan oldu. Dosyamın onaylanmasından sonraki dizgi ve kapak çalışmaları… Hepsi ayrı bir heyecanla geçti. Ayrıca Luna Yayınları’nın ilgisi takdire şayan… Buradan Luna Yayınları Yayın Yönetmeni Burak Bey’e, ayrıca tüm ekip arkadaşlarına ilgi ve alakalarından dolayı sonsuz saygılarımı sunuyorum.

Kitap yazma dışında yaptığınız başka hobiniz var mı?

Kitap yazma dışında BOKS sporu ile ilgileniyorum ve bağlama çalıyorum. BOKS yaparken kafamın içi boşalırken bağlama çalarken ilham kaynağımı oradan yakaladığımı belirtebilirim. 

Kitabınızın en etkileyici yönü nedir?

Benim için; basım aşamasındaki Leyla adlı çalışmamın tek bir etkileyici yönünü söylemek çok zor. Yine de gerçek bir hayat hikâyesi olması, sonrasında akış içerisinde birkaç hayatın geçmesi ve kitabın bazı yerlerinde olayların okuyucuların düşündüğü gibi gelişmeyeceği olarak sıralayabilirim… Tabii ki sonuçta takdir okuyucularımızın olacaktır. Umarım tüm okuyucular bu yaşanmış hayatı okurken keyif alır.

Tüm okuyucularıma ve ekibinize sonsuz saygılarımla.

Yazar Erkan Ünlü'nün instagram sayfası @erkanunlu6 takip edebilirsiniz.

Leyla ve Mavi mühür isimli kitapları şimdi tüm kitapçılarda

Leyla

Mahallemizin en güzel kızı… Şimdi düşünüyorum da hiç hata etmemişim seni sevmekle ve bunca yıl özlemekle. Hatırlıyor musun, sana bisiklete binmeyi öğretmeye çalıştığım zamanlardan birinde, düşeceğin sırada, sana bir şey olmasın diye müdahale ettiğim bir anda kolumu kırmıştım. Babandan çok korkmama, ondan yediğim onca dayağa rağmen senden hiç vazgeçmedim. Her şeye inat, kaçar gibi o tepede buluşurduk. Avuçlarım terlerdi… O zamanlar çocuk olmamıza rağmen boyumuzdan büyük hayaller kurardık. Ya sen mahallenin köpeklerinden korkmuş kaçarken köpeklere bile saldırıp ısırıldığım güne ne demeli? Anlatacak o kadar çok şey var ki mahallemin güzel kızı… İlk kez kalbimin farklı attığı tek varlığım…

Mavi Mühür adlı şiir kitabıyla hasretin şarkısını kulağımıza fısıldayan Erkan Ünlü, Leyla romanıyla bambaşka bir hasretin vesikasını gözler önüne seriyor. Şairin romanı Leyla, bir çırpıda bitireceğiniz bir kitap olacak.

Mavi Mühür

Beynimde hiç bitmeyen bir saklambaç oyunu...

Gözlerimi bir açıyorum, sen hep oradasın.

Artık saklan.

Ben aramaktan vazgeçeyim, Sen de hiç çıkma yerinden.

Yazar Erkan Ünlü'nün instagram sayfası @erkanunluofficial takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.