17 Ekim 2020 günlük burç yorumları! Yay burçları üzülecek.

17 Ekim 2020 günlük burç yorumları! Yay burçları üzülecek.

Hayatın gidişatı hakkında ufak bir ipucu olan günlük burç yorumları, herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Aşk, iş ve sosyal hayatlar bugün nasıl olacak?

Günlük burç yorumları hayattan ipuçları verir. Aşk hayatı, maddiyat, iş hayatı ve sosyal hayat hakkında pusula olmuş günlük burç yorumları büyük ilgi görmektedir. Gezegenlerin hareketleri tüm burçları olumlu olumsuz etkiler. Birçok insan gününe günlük burç yorumlarını okuyarak başlar. Bu yorumlar gün içinde olacaklara hazırlar ve uyarır. Koç burcundan balık burcuna kadar tüm burçların dikkat etmesi gerekenler vardır. İşte 17 Ekim 2020 tarihinin günlük burç yorumları;

Koç burcu (22 Mart – 20 Nisan)

Hayatınızda değer verdiğiniz insanının tutarsız ve belirsiz halleri sizi şaşkına çeviriyor. Neden böyle olduğunu soruyorsunuz ancak o sizi üzmemek için susacak. İşi gücü bırakıp, uzaklaşıp, kafa dinlemek istiyorsunuz. Yeni insanlar tanımak için kendinize fırsat vermelisiniz. Şansınız açık olacak.

Boğa burcu (21 Nisan – 21 Mayıs)

Para kazanma konusunda bahtınızın açık olacağı bir gün sizi bekliyor. O beklediğiniz önemli haber sonunda geliyor. Sizi seven bir insana yeteri kadar zaman ayırmıyorsunuz. Ona karşı biraz daha hassas olursanız siz de daha mutlu olursunuz. Bu ara içinizden gelen sesi dinlemelisiniz.

İkizler burcu (22 Mayıs – 21 Haziran)

Maddi olarak birikim yapmanızın zamanı gelmiş. Az çok demeden kenara yatırım yapmanız gerekiyor. Son zamanlarda büyük bir rahatlama yaşamışsınız. Bu yük sizden gidince enerjiniz de yerine gelmiş. Yeteneklerinizi kullanmanızın tam zamanı geldi.

Yengeç burcu (22 Haziran – 22 Temmuz)

Yeni güne gergin başlayabilirsiniz. İş hayatınızda yaşayacağınız tartışma canınızı sıkabilir. Bir yakınınıza verdiğiniz sözü unutmuşsunuz. Onun için ona zaman ayırmanızda fayda var. Maddi olarak çok gereksiz harcamalar yapmamalısınız. Bu ay çok dikkatli adım atarsanız ileriye dönük daha iyi planlar yaparsınız.

Aslan burcu (23 Temmuz – 21 Ağustos)

Aşk hayatınızda sürpriz bir gelişme yaşayacaksınız. Duygusal konulara büyük bir önem verdiğiniz için birçok konu istediğiniz gibi yolunda gidecek. İş hayatınızda kısa süreli aksaklıklar olabilir. Canınızı sıkmayın. Aile içindeki sırları sakın kimseye anlatmayın. Son dönemlerde sizin yanınızda bir düşman var.

Başak burcu (23 Ağustos – 22 Eylül)

Duygusallık sizin için yaşam felsefesi haline gelmiş. Kalbiniz büyük bir aşk ile dolu olsa da ufacık olayları büyüterek sevdiğiniz insanları çok üzüyorsunuz. Güzel iş ahlakınız sizi çok iyi mevkilere getirecek. Sosyal hayatta da iş hayatında da istediğinizi alan birisiniz.

Terazi burcu (22 Eylül – 23 Ekim)

Çok önemli bir kararın eşiğindesiniz. Hayatınızı değiştirecek yol ayrımına gelmişsiniz. Artık kendiniz için karar verme zamanı gelmiş. İç sesinize kulak verin ve önünüzdeki hiçbir engeli önemsemeden hedefe ilerleyin. Her konuda şansınız çok açık olacak.

Akrep burcu (23 Ekim – 22 Kasım)

Kariyer hayatınızda yaşadığınız sorunlar canınızı sıkmaya devam edecek ancak çok uzun sürecek bir sıkıntı olmayacak. Aile hayatınızda planlar yapılacak ve faaliyetlere gidilecek. Büyük bir dikkat ve özenle yaptığınız planları gerçekleştirmeniz pek uygun değil. Şansınız açık ancak maddi konulara dikkat etmenizde fayda var.

Yay burcu (23 Kasım – 21 Aralık)

Aşk hayatınız sizden kaynaklı biraz sorunlu. Boşu boşuna kendinizi üzüyorsunuz. Yaptığınız her emeğin karşılığını hemen alıyorsunuz. Tek sorun çok geçmişe bağlı yaşamanız oluyor. Anı yaşayın ve önünüze bakın. Bu şekilde daha mutlu olacaksınız.

Oğlak burcu (22 Aralık – 20 Ocak)

Özel hayatınızı ve iş hayatınızı birbirine karıştırmamalısınız. Gün sonunda huzurlu olmak için hiçbir söyleneni takmayın. Özellikle bu ara gergin bir dönemdesiniz. Bu sinirle sevdiğiniz bir insana patlayabilirsiniz. Elinize geçeceğini düşünerek hareket ettiğiniz bir maddiyat var ancak bu maddiyat size ulaşmayacak. Diğer yandan aşk hayatınızda sürprizlere açık olun.

Kova burcu (21 Ocak – 18 Mart)

İlginizi tek bir yere vermeyin. Aile, ilişki ve iş hayatınıza da eşik bir şekilde ilgi göstermelisiniz. Siz işinize o kadar bağlanmışsınız ki gözünüz ne sevdiğinizi ne de evinizi görüyor. Çok dikkat etmezseniz aşk hayatınızda dalgalanmalar olabilir. Kendinize de zaman ayırın.

Balık burcu (19 Şubat – 20 Mart)

Sizin nasihat etmeniz gereken biri var. Canı sıkkın ve konuşmak istiyor ancak sizin ona gitmenizi bekliyor. Bu ara sevdikleriniz ile alakadar olmanız daha iyi olacak. Maddi olarak beklenilen bir miktar para geliyor ancak geldiği gibi gidiyor. Yine de zorluk çekmeyeceksiniz. Şansınız yaver gidiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.