22 Ekim 2020 günlük burç yorumları açıklandı. Olumlu enerjiler burçların etkisi altında olacak!

22 Ekim 2020 günlük burç yorumları açıklandı. Olumlu enerjiler burçların etkisi altında olacak!

Her güne ışık tutan burç yorumları karar vermede ve sosyal hayatta yardımcı oluyor. 22 Ekim 2020 günlük burç yorumlarını okuyabilirsiniz.

Herkes güne başlamadan önce burç yorumlarını okuyarak gün içinde yollarına ışık tutarlar. Aşk hayatı, ilişkiler ve tüm sosyal hayatla ilgili ipuçları veren burç yorumları her gün yeni bir gün için mesajlar verir. Bir konu hakkında karar vermekte zorlananlar günlük burç yorumlarından destek alabilir. İşte Koç burcundan balık burcuna kadar tüm burçların günlük yorumları;

Koç burcu (22 Mart – 20 Nisan)

Aşk hayatınızda olan gelgitleri fazla büyütmeyin. Yakında her olay tatlıya bağlanır. Ancak ufak sorunları büyütürseniz ilerde büyük sıkıntılar yaşarsınız. Bu aralar önemli kararlar almadan önce acele etmeyin. Acele verilen kararlar her zaman yanlış kararlardır. Gerekirse uzun bir süre düşünün.

Boğa burcu (21 Nisan – 21 Mayıs)

Dostlarınızla ve ailenizle geçireceğiniz güzel zamanlar sizi mutlu edecek. Kalabalık ortamlarda sessiz kalmayı tercih edebilirsiniz ancak ailenizle ilgili konuşmalarda güler yüzlü olursanız keyifli bir sohbet edebilirsiniz. Sevgilinize karşı olan kıskançlığınızı biraz azaltmalısınız. Güven duygusu her duygudan daha önemlidir. Güvensiz bir şekilde yaklaşırsanız sevdiğiniz kişi de sizden uzaklaşabilir.

İkizler burcu (22 Mayıs – 23 Haziran)

Özel hayatınızda iki kişi arasında kalacaksınız. Mantıklı düşünmeli ve bir karara varmalısınız. Son günlerde sosyal hayattan uzaklaşmış bir durumdasınız. Kafanız çok karışık bir hale gelecek. Düşündükçe işin içinden çıkamıyor gibi hissediyorsunuz ama mantık çerçevesinde bir karar almalısınız. Sağlığınıza ve kendinize dikkat edin.

Yengeç burcu (22 Haziran – 23 Temmuz)

Bugün çok fazla yanlış anlaşılacaksınız. Biraz daha sakin ve rahat konuşursanız sizin için daha iyi olacaktır. İkinci ve üçüncü kişiler tarafından etkilenmemelisiniz. Ufak tefek sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Sağlığınız bozulmadan önce tedbir almanızda fayda var. Davetsiz ve çat kapı misafirleriniz olabilir. Paranızın kıymetini bilmelisiniz. Savurganlık yapmamalısınız.

Aslan burcu (24 Temmuz – 22 Ağustos)

Bu aralar çok gerginsiniz. Bu gerginliğiniz sizi çok yıpratacak. Hayatınızda değişiklik yapmak için iyi bir dönemdesiniz. Hiç korkmadan değişiklik yapmalısınız. Sizin yanınızda olacak ve sizin dertlerinizi dinleyecek dostlarınız yanınızda olacak.

Başak burcu (23 Ağustos – 22 Eylül)

Eğlenceli ve şaşırtıcı bir gün geçireceksiniz. Yoğun iş temposundan uzak kalarak eğlenmek size çok iyi gelecek. En yakın dostlarınızla birlikte olmak size çok iyi gelecek. Aşk hayatınızla ilgili yaşadıklarınız size mutluluk getirecek. Ummadığınız bir anda sürprizlerle dolu anlar yaşayabilirsiniz.

Terazi burcu (23 Eylül – 22 Ekim)

Ailevi sorunlar baş göstermeye devam ediyor. Aile içindeki uzun zamandır bitmeyen sorun, sizi çok huzursuz ediyor. Aile içindeki sorunlardan uzak kalmaya çalışmalısınız. Sorumluluklarınız sizin başınızı aşmış. Psikolojik olarak durgun bir dönemdesiniz ancak canınızı sıkacak her türlü olaydan uzak kalmalısınız.

Akrep burcu (23 Ekim – 22 Kasım)

İş hayatınızla ilgili tüm sorunları siz çözemezsiniz. Bu yüzden kendinize dert edinmeyin. Çalışma hayatınız çok sıkıcı ve çok bunaltıcı olmaya devam ediyor. Bu sıkıcı dönemde aileniz ve dostlarınızla zaman geçirmenizde fayda var. Şansınız son günlerde çok açık olacak.

Yay burcu (23 Kasım – 22 Aralık)

Akşam saatlerinde sevdiğiniz insanlarla bir araya gelebilir ve eski günleri hatırlayabilirsiniz. Birlikte çok huzurlu ve neşeli bir zaman geçireceksiniz. Sevdiğiniz insanlar sizi her zaman mutlu etmeye çalışıyor. Sağlığınızla ilgili dikkat etmeniz gereken ağrılar çekeceksiniz. Sırt ve bel ağrıları bu haftanızı tatsızlaştırabilir. Dikkat etmenizde fayda var.

Oğlak burcu (22 Aralık – 20 Ocak)

Ekonomik olarak büyük bir özgürlük içine düşeceksiniz. Aile fertlerinizden fikirler alarak sorunlarınızı çözmelisiniz. İş hayatınızla ilgili kararlar sizi mutlu edecek. Maddi durumunuz daha da iyiye gidecek. Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınız ile görüşmeler yapabilirsiniz.

Kova burcu (21 Ocak – 19 Şubat)

Sevgilinizi alttan almanız gereken bir gün geçireceksiniz. Sevgiliniz bu günlerde çok gergin. Onun gerginliği üzerine gitmemelisiniz. Eğer tatlı dilli olursanız ve alttan alırsanız kısa zaman içinde kendini toparlayacaktır. Eğitiminiz için aklınızda olan planları yapmaya başlayabilirsiniz. Sıkıntı olacak tüm sorunlar sonunda feraha kavuşacak.

Balık burcu (20 Şubat – 21 Mart)

Maddi sıkıntıların baş gösterdiği bir dönem yaşayacaksınız. Bugün alacağınız kötü haber sizi çok üzebilir. Canınızı sıkmayın. Son günlerde gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız. Savurganlık huyunuzu bir süre uzak tutmalısınız. Sağlığınız iyi ancak romatizma ağrılarına dikkat etmenizde fayda var.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.