Babil dizisi iptal edildi! Babil dizisi neden yayınlanmadı? Star TV ekranlarının sevilen dizisi Babil setinden muhteşem bir hareket geldi!

Babil dizisi iptal edildi! Babil dizisi neden yayınlanmadı? Star TV ekranlarının sevilen dizisi Babil setinden muhteşem bir hareket geldi!

Her Cuma akşamı Star TV ekranlarına gelen Babil dizisi bu Cuma yayınlanmadı. Tüm izleyenler dizi setinden cevap bekledi. Babil ekibi açıklama yaptı!

Ekranların sevilen dizisi Babil, yeni bölümleri ile izleyicinin karşısına çıkmaya devam ediyordu. Star TV ekranlarının reyting rekorları kıran Babil dizisi her Cuma akşamı izleyicisi ile buluşuyordu. Ancak 30 Ekim Cuma günü ekranlarda olması gereken bölümünün olmaması akıllarda soru işaretleri yarattı. Babil dizisinin ekranlarda olmaması herkesi hüsrana uğrattı ancak dizinin neden yayınlanmadığını duyan seyirciler yapım ekibine hak verdi. Star TV ekranlarının muhteşem dizisi Babil, izleyicisinin gönlünü kazandı.

Babil dizisi izleyicinin gönlünü fethetti!

Babil dizisinin Cuma günü yayınlanmaması herkesi merak ettirdi. Gözler dizinin yapım ekibine çevrildi ve kısa süre içinde yapım ekibinden bilgilendirme geldi. Babil dizisi setinden yapılan açıklama, “İzmir’de gerçekleşen deprem sebebiyle bu akşam Babil dizisi yayınımız olmayacaktır. İçimizi yakan depremde vefat edenlere Allahtan Rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.” şeklindeydi. Bu açıklamayı duyan seyirci, dizi ekibine teşekkürlerini sundu. Cuma günü diğer tüm dizilerin yarış içinde olmasının yanında Babil dizisinin böyle ince düşünmesi herkesin dikkatini çekti. Ay Yapım ekibinin bu hassas düşüncesi herkesin dikkatini çekti.

Babil dizisinin oyuncuları kimlerdir?

  • Halit Ergenç
  • Birce Akalay
  • Ozan Güven
  • Nur Fettahoğlu
  • Aslı Enver
  • Mesut Akusta
  • Onur Saylak
  • Beren Kasımoğulları

Babil dizisinin konusu nedir?

İrfan ekonomi profesörüdür. Hayatında keskin çizgileri ve idealleri vardır. İrfan bu hayatına devam ederken oğlunun hastalığı onu çok değiştirir. Oğlunun tedavisi için hayatındaki tüm değerlerden farklı bir yola gitmek zorunda kalır. Tehlike dolu bu yola oğlu için katlanır ve Babil şirketini açar. Egemen ile kurduğu Babil şirketi her geçen gün büyük gelişme kaydeder ve oğlunun tedavi masrafları için yeterli olur. Ancak hayatları bu şekilde muhteşem gitmeyecektir. Eda, İrfan ve Egemen arasında kimsenin bilmediği bir sır vardır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.