BluTV ekranlarının yeni içeriği Saygı dizisi yeni tanıtımını yayınladı! Miray Daner ve Boran Kuzum arasındaki sahne izleyiciyi çok heyecanlandırdı!

BluTV ekranlarının yeni içeriği Saygı dizisi yeni tanıtımını yayınladı! Miray Daner ve Boran Kuzum arasındaki sahne izleyiciyi çok heyecanlandırdı!

Bir Ercüment Çözer projesi olan Saygı dizisi yeni tanıtımlarını yayınlamaya devam ediyor. Tüm diziseverler yeni dizinin tanıtımına çok heyecanlandılar!

BluTV’nin yeni içeriği olan Saygı, şimdiden büyük beğeni almaya devam ediyor. BluTV bu sezonda birbirinden muhteşem yapımları ile izleyicinin beğenisini topladı. A’dan Z’ye birçok projesi içine yeni bir dizi eklenerek izleyenleri mutlu etti. İnter Medya imzalı Saygı dizisi çok yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. BluTV rekor beğeni alması beklenen yeni dizisi için tanıtımlar yapmaya devam ediyor.

Saygı dizisi gümbür gümbür geliyor!

BluTV’nin yeni içeriği Saygı 27 Ekim’de başlayacak. Toplumun varlığını gittikçe kaybeden saygısını ve artan şiddet konularını eleştiren Saygı dizisi, büyük farkındalık yaratacaktır. Ekim ayının sonunda yayınlanacak olan Saygı dizisi yeni tanıtımlarını yayınladı. Saygı dizisinin yayınlanan son tanıtımı izleyiciden büyük ilgi gördü. Dizinin yeni tanıtımı yayınlanır yayınlanmaz büyük bir ses getirdi.

Saygı dizisinin oyuncuları kimlerdir?

Bir Ercüment Çözer dizisi olan Saygı, muhteşem oyuncuları ile bir araya geliyor. Birbirinden başarılı ve farklı projelerde kendini kanıtlamış birçok isim yepyeni proje için boy göstermeye hazırlanıyor. Özellikle Boran Kuzum ve Miray Daner arasındaki uyum tüm izleyiciler tarafından biliniyor. İşte Saygı dizisinin birbirinden başarılı oyuncuları;

  • Boran Kuzum
  • Miray Daner
  • Nejat İşler
  • Rojda Demirer
  • Erkan Can
  • Tansu Biçer

Saygı dizisinin konusu nedir?

Ercüment Çözer, adalet kavramını farklı yorumlayan, aksi, zeki, zor bir adamdır. Ercüment Çözer’in hayatı günlük adalet kavramına farklı bir bakış sağlayacaktır. Savaş ve Helen isimli iki gencin aşk sahnesi de izleyenleri heyecanlandırdı. Helen ve Savaş’ın haksızlığa karşı büyük savaşları da gözler önüne serilecektir. Suç, aşk, adalet arayışı ve heyecan dolu Saygı dizisi aksi bir karakterin adalet yorumunu anlatacak. Saygı dizisi çok yakında yayınlanacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.