Çağatay Ulusoy'un başrolde olacağı muhteşem bir hayat mücadelesi dizisi geliyor! Çağatay Ulusoy tekrar Netflix'te boy gösterecek!

Çağatay Ulusoy'un başrolde olacağı muhteşem bir hayat mücadelesi dizisi geliyor! Çağatay Ulusoy tekrar Netflix'te boy gösterecek!

Netflix Türk yapımı projelerini açıklamaya devam ediyor. Netflix, Türk yapımlarından biri olan Mücadele Çıkmazı'nın yayın tarihini açıkladı.

Netflix, yeni ve Türk yapım projelerini sunmaya devam ediyor. Tüm iddialara ve karalamalara rağmen sözlerinin arkasında duran Netflix, birçok Türk yapımı proje için yeşil ışık yaktı. A’dan Z’ye birçok başarılı oyuncu ile işbirliği yapan Netflix, yeni içeriğinin tarihini verdi. Başrolde Çağatay Ulusoy’un olduğu Mücadele Çıkmazı dizisi için yayın tarihi açıklandı. Çağatay Ulusoy’un hayranları yeni içerik haberini görünce çok heyecanlandı ve sosyal medya hesaplarına yorum yağmurları yağdırdılar.

Mücadele Çıkmazı dizisi geliyor!

Mehmet, kağıt toplayarak hayatına devam ettirmeye çalışan bir gençtir. Kimsenin fark etmediği, umursamadığı bir kağıt toplayıcısı olan Mehmet’in en iyi dostu ve en büyük destekçisi Tahsin Baba’dır. Tahsin Baba, Mehmet’i çocukluktan bu yana desteklemiştir. Mehmet ise bir kağıt toplama deposunu işletmektedir. Mehmet bir gün Ali ile tanışır. Ali 8 yaşında küçük bir çocuktur ve ailesini aramaktadır. Ali’nin ailesini arama macerasına dahil olan Mehmet, ona destek olmaya karar verir. Bir yandan aile ararken bir yandan da çok sıkı iki dost olacaklardır.

Heyecan yaratan Mücadele Çıkmazı dizisi ne zaman yayınlanacak?

Netflix’in müjdesini verdiği Mücadele Çıkmazı dizisi 15 Mart 2021 tarihinde ekranlara gelecek. Çağatay Ulusoy’un başrolde olduğu projeye birçok başarılı isim de eşlik edecek. İlk açıklamalara göre Çağatay Ulusoy’a başrolde Emir Ali Doğrul eşlik edecek. Mücadele Çıkmazı projesinin çalışmaları devam ediyor.

Çağatay Ulusoy kimdir?

Çağatay Ulusoy, ekranlardan tanınan yakışıklı oyuncudur. Çağatay Ulusoy, 1990 yılında hayata gözlerini açmıştır. Bakırköy’de dünyaya gelen ünlü isim, hayatını İstanbul’da devam ettirmiştir. İstanbul Üniversitesi mezunu olan Ulusoy, birçok projede yer alarak başarıyı yakalamıştır. Son olarak Netflix’te yayınlanan Hakan Muhafız dizisi ile dillerden düşmeyen bir başarıya imza atmıştı. Yakışıklı oyuncu Netflix ekranlarına geri dönmeye hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.