Görenler Tanıyamadı! Eski Hali Şaşırttı... Spiker Hande Sarıoğlu, Estetik Güzeli Çıktı

Görenler Tanıyamadı! Eski Hali Şaşırttı... Spiker Hande Sarıoğlu, Estetik Güzeli Çıktı

Geçtiğimiz aylarda Habertürk kanalı ile yollarını ayıran spiker Hande Sarıoğlu'nun da estetiksiz hali ortaya çıktı. Görenler Hande Sarıoğlu'nu tanıyamadı.

Geçtiğimiz aylarda Habertürk ile yollarını ayıran spiker Hande Sarıoğlu'nun da estetiksiz hali ortaya çıktı. Görenler Hande Sarıoğlu'nu tanıyamadı.

Bu görüntüler ise "Hande de estetik güzeli çıktı" yorumlarına neden oldu.

Dans videosu sebebiyle Habertürk'ten kovulan spiker Hande Sarıoğlu güzelliğiyle herkesin dilinde. Sarıoğlu, güzelliği kadar da paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

Dün yapmış olduğu göğüs dekolteli paylaşımı ise yorum yağmuruna tutulmuştu.

Sarıoğlu şimdi de estetiksiz hali ile gündemde.

O resmi görenler şaşkınlık yaşadı. Adeta Hande'yi tanıyamadı. Bu görüntüler ise "Hande de estetik güzeli çıktı" yorumlarına neden oldu.

000.jpg

Sarıoğlu, takipçilerinin kendine daimi olarak yönelttiği 'estetik' sorularına yanıt vermişti. Ünlü spiker, paylaştığı resme çok yorum gelince dayanamamış bir açıklama da yapmıştı.

0000.jpg

Hande Sarıoğlu açıklamasında "Benim alın ve göz kenarlarımda botox, dudaklarımda dolgu var" demişti. Sarıoğlu, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

.jpg

"Ekrana bakıp orasında o var, şurasında bu var diye ağlayanlara, Size botox-dolgu ayrımını en basit hali ile açıklıyorum ekip, toplan.

Botox, yüzdeki kırışıklıklara yapılır; alın, kaş arası, göz kenarları sık kullanım alanlarıdır.  

00.jpg

Dolgu dediğimiz olay da yüzün her yerine doldurulabilir arkadaşlar.

Dudak, çene, burun, elmacık, uzayıp gidiyor liste.

Botox da, dolgu da kalıcı değildir.

1 sene içerisinde yenilenmesi gerekir.

Benim alın ve göz kenarlarımda botox, dudaklarımda var.

SPİKER HANDE SARIOĞLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Hande Lala Sarıoğlu (d. 19 Eylül 1988; Akçakoca, Düzce) Türk sunucu.

19 Eylül 1988 tarihinde Düzce’nin Akçakoca ilçesinde doğdu. Üniversite eğitimini İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde tamamladı.

Aşk-ı Memnu dizisinde düğün organizatörü rolünde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2010 yılında Star TV'de Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programında yer aldı.

2017'nin ağustos ayından itibaren Tivibu Spor'da çalışmaya başlayan Sarıoğlu, 13 Mayıs 2019 tarihinden itibaren Habertürk'te çalışmaya başladı. Emin Çağlar ve Fatih Altaylı'nın yorumculuk yaptığı Spor Saati programını sundu. 2 Aralık 2019'daki programda Altaylı ile tartıştıktan sonra programın sunuculuğunu bıraktı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.