Hercai Yeni Bölüm Bu Akşam! Reyyan ile Miran Yine Karşı Karşıya Geliyor! Hercai 46. Bölüm İzle

Hercai Yeni Bölüm Bu Akşam! Reyyan ile Miran Yine Karşı Karşıya Geliyor! Hercai 46. Bölüm İzle

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasında yer alan Hercai Yeni Bölüm de neler yaşanacak? Hercai 46. Bölüm İzle

Bugün günlerden Hercai! Her Cuma akşamı saat 20.00 da ATV ekranlarında yayınlanan Hercai Yeni Bölüm de Neler Yaşanacak? Sevenlerini ekran başına hapsedecek olan Hercai Yeni bölümünde neler yaşanacağına gelin beraber bakalım.

Bildiğiniz üzere Hercai son bölüm de Azize ile Miran’ın neler yaşayacağı merak edilmekteydi. Bu bölümde bu meraklar giderilecek mi? Aslan, Reyyan’a olan aşkını açıkladıktan sonra ne gibi olaylar yaşanacak? Miran’ın oğlu olduğu meydana çıkacak mı? İşte, Hercai 46. Bölüm de Yaşanacaklar…

Hercai Yeni Bölüm De Neler Yaşanacak?

 

Her Cuma akşamı ATV ekranlarında yayınlanan Hercai, bu akşam da 46. Bölümle karşınızda. Reyting rekorları kıran Hercai dizisinde Reyyan ve Miran karşı karşıya gelecek. Aslanbey Konağında yaşanan olaylar bizi çok etkileyecek gibi gözüküyor. Reyyan ve Miran’ın Aslanbey konağına gelmesi konaktaki dengelerin değişmesine sebebiyet verecek. Azize’nin yeniden karşısına çıkan Reyyan onun önünde büyük bir engel olurken, Azize Aslan’ı devre dışı bırakmak için elinden gelen her şeyi yapar. Aşklarına dur durak bilmeden devam eden Reyyan ve Miran duygu dolu bir aşk yaşayacak. Öte taraftan Aslan’ın geçmişinde yaşadıklarını gündeme getirmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen Miran, Fırat’ın yardım etmesiyle herkesi derinden etkileyecek bir gerçeği daha meydana çıkarır.

Hercai Son Bölüm De Neler Olmuştu?

 

Reyyan, Miran’ın öldüğünü düşünürken yeniden karşısına çıktığı için hayatının en zor gününü yaşar. Bu esnada Azize’nin geçmişini öğrenen Aslan’da Azize’yi geçmişiyle tehdit etmektedir. Köşede sıkışan Azize de, Aslan’ın Hanife ile iş birliği yaptığını öğrendiği için yeni olanlar kurar. Reyyan için ayağa kalkan Miran’ın Aslanbey konağına dönmesi konaktaki tüm dengeleri değiştirecek.

Hercai 46. Bölümü izlemek için bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında buluşalım…

Hercai 46. Bölüm Fragmanı 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.