Joaquin Phoenix yeni projesine başladığının sinyalini verdi. Rol alacağı yeni karakter herkesi heyecana sürükledi!

Joaquin Phoenix yeni projesine başladığının sinyalini verdi. Rol alacağı yeni karakter herkesi heyecana sürükledi!

Ünlü oyuncu Joaquin Phoenix'ten heyecanlı bir haber geldi. Yeni projesine başlayacak olan Phoenix, hayranlarını şaşırttı. Çok yakında yeni projesi ile geliyor!

Ridley Scott, başarıdan başarıya koşan ve imzasını attığı her işte muhteşemlik yaratan bir yönetmendir. Son olarak The Last Duel projesini bitiren ünlü yapımcı, yeni bir projenin müjdesini verdi. Ridley Scott, son projesine final verdikten sonra dinlenmeye fırsat vermeden yeni bir proje ile anlaştı. Ünlü yönetmenin yeni filmi büyük bir ses getirecek. Oyuncularının ve konusunun büyük ilgi gördüğü proje herkes tarafından merak edilen bir konu oldu.

Sürpriz başrol oyuncusu teklifi!

20th Century Studios imzalı olacak Kitbag filmi için Ridley Scott’dan yardım istendi. Yapımcısı ve senaristi olan filme bir yönetmen olarak Ridley Scott düşünüldü. Kitbag filminin başrol oyuncusu olarak sürpriz bir isme teklifte bulunuldu ve çok geçmeden bu teklif onaylandı. Kitbag filminin başrolünde Joaquin Phoenix olacak. Joaquin Phonix, filmde Napolyon’a hayat verecek. Bu haber izleyenleri çok heyecanlandırdı. Muhteşem isimler ile çekimleri başlayacak olan Kitbag izleyici tarafından yoğun bir ilgi odağında oldu.

Kitbag filminde neler olacak?

Napolyon karakterinin hayatı, sosyal ilişkileri ve gücü nasıl elde ettiğini konu edinecek olan filmde detaylı ve kişisel bir yorum kullanılacak. Napolyon’un sevgilisi ile yaşadıkları, karısı ile sürekli değişen bağları ve özellikle stratejik güçleri konu edinilecek. İzleyenler bu filmi izlerken hem liderlik hem de zekası ile hayatına yön veren Napolyon’un hayatını detayları ile izlemiş olacak.

Kitbag filmi ne zaman çekimlerine başlayacak?

Kitbag için düşünülen yönetmen Ridley Scott Gucci filmini çekmek için kolları sıvadı. Muhteşem oyuncuları ile göz kamaştıran Gucci filminin çekimleri Mart ayının başında başlıyor. Çekimler biter bitmez hemen Kitbag için çekimler başlayacak. En kısa zamanda çekimlere başlamak isteyen ve çok heyecanlı olan Ridley Scott, izleyenlere her gelişmeyi haber veriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.