Kanal D kanalında yayınlanan Sadakatsiz dizisi büyük ilgi görmeye devam ediyor! Sadakatsiz dizisinin 3. bölümünde neler yaşandı?

Kanal D kanalında yayınlanan Sadakatsiz dizisi büyük ilgi görmeye devam ediyor! Sadakatsiz dizisinin 3. bölümünde neler yaşandı?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz, ilk 3 bölümü ile büyük yankı uyandırdı. Sadakatsiz dizisinin yeni bölümlerinde neler yaşanacak?

Kanal D ekranlarının henüz yeni dizisi olan Sadakatsiz yayınlandığı son bölümü ile izleyicinin tam notunu aldı. Büyük bir beğeni toplayan Sadakatsiz dizisi her bölümü ile rekor kırmaya devam ediyor. Sadakatsiz dizisi 3. bölümü ile büyük yankı uyandırdı. Tüm yapımcılar ve dizinin ekip çalışanları dizinin bu kadar ilgi görmesine çok mutlu oldular. Sadakatsiz dizisi yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor.

Sadakatsiz dizisi ilgi görmeye devam ediyor!

Asya ve Volkan mutlu bir hayat süren bir çifttir. Oğulları Ali ile birlikte muhteşem bir hayat süren çift, sorunsuz hayatlarına devam ediyorlardı. Ta ki Asya, kocasının atkısında bir sarı saç bulana kadar. Volkan’ın kendisini aldattığı kuşkusuna düşen Asya, bunu kabullenmese de bir yanı merak içindedir. Asya iz sürerek, kocasının takip ederek ve parçaları birleştirerek kocasının onu aldattığını öğrenir ve kesin olarak emin olur.  

Sadakatsiz dizisi oyuncuları ile büyük ilgi görüyor!

Sadakatsiz dizisi başarılı projeleri ile öne çıkan birçok oyuncuyu bir araya getirmiştir. Yer aldığı projelerde büyük beğeni kazanan Cansu Dere ve kısa süre önce Kadın dizisi ile yıldızı parlayan Caner Cindoruk’un başrol paylaştığı Sadakatsiz dizisi hız kesmeden yayınlanmaya devam ediyor.

  • Cansu Dere
  • Olcay Yusufoğlu
  • Özge Özder
  • Caner Cindoruk
  • Melis Sezen
  • Burak Sergen
  • Eren Vurdem
  • Yeliz Kuvancı

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü ne zaman ekranlara gelecek?

Sadakatsiz dizisi her Çarşamba günü ekranlara gelmeye devam ediyor. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi olan Sadakatsiz 21 Ekim tarihinde 3. bölümü ile ekranlara geldi. Büyük ses getiren ve reyting rekorları kıran dizi yeni bölümü ile 28 Ekim tarihinde izleyicisi ile buluşacak. Yayınlandığı her gün reyting sıralamalarını yerinden oynatan dizi, büyük ilgi görmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.