Kenan İmirzalıoğlu’nun eşi Sibel Kobal tatil sezonunu erken açtı! Pozlarıyla mest etti! Yorumlar art arda geldi…

Kenan İmirzalıoğlu’nun eşi Sibel Kobal tatil sezonunu erken açtı! Pozlarıyla mest etti! Yorumlar art arda geldi…

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun oyuncu eşi Sinem Kobal, tatil sezonunu açan ünlülerin başında yer alıyor. 2016'da Kenan İmirzalıoğlu ile nikah masasına oturan oyuncu Sinem Kobal, sosyal medyanın ünlü çiftlerinden olarak epey dikkat çekiyor. Kızı Lalin ve eşi Kenan İmirzalıoğlu ile Marmaris’te tatil yapan Kobal, tatilden sık sık pozlar paylaştı. Takipçilerinden binlerce beğeni ve yorum aldı.

Koronavirüs vakalarının artması sebebiyle tatil yapan ünlüler sosyal medyada mercek altına alınmaya devam ederken yeni pozlar da oyuncu Sinem Kobal’dan geldi. Eşi Kenan İmirzalıoğlu ve kızı Lalin ile Marmaris Selimiye’de tatil yapan Kobal, peş peşe tatil pozlarını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Sık sık magazin gündeminde yer alan Kobal, son paylaşımları ile yorum yağmuruna tutuldu.

Kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı üç fotoğraf ile sevenlerinden kısa sürede yüzlerce yorum geldi. 6 ay önce kızı Lalin’i kucağına alan Kobal, kısa sürede verdiği doğum kiloları ile de dikkat çekmişti. Artan Koronavirüs vakalarından sonra sessiz, sakin bir ortam arayışında olan çift, Eylül ayına kadar ailesiyle birlikte Marmaris’te kalacakları iddia edildi.

Kızı Lalin ile geçtiğimiz günlerde kameralara yakalanan Sinem Kobal, sosyal medyadan paylaştığı her paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Kızının bakımı ile kendisi ilgilenen Kobal, Instagram’dan en çok takip edilen ünlüler arasında yer alıyor.

İşte Sinem Kobal’ın binlerce yorum alan o pozları:

1.png2.png3.jpg6.jpg

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.