MasterChef Türkiye yarışmasında elenen isim belli oldu. MasterChef Türkiye yarışmasına veda eden isim kim oldu?

MasterChef Türkiye yarışmasında elenen isim belli oldu. MasterChef Türkiye yarışmasına veda eden isim kim oldu?

Ekranların severek takip edilen yemek yarışması MasterChef Türkiye'de bu akşam eleme gecesi yaşandı. İki eleme oyunu oynanan gecede bir isim yarışmaya veda etti. MasterChef Türkiye yarışmasının eleme oyunu sonrasında yarışmaya veda eden ismi izleyicileri çok üzdü!

MasterChef Türkiye yarışmasının eleme gününde heyecanlı anlar yaşandı. Dünkü dokunulmazlık oyunların sonunda iki yeni isim potaya gitmişti ve toplamda 6 kişi eleme potasına girdi. Bu akşam 6 yarışmacı eleme oyunu oynadı. Kazanan 3 isim potadan çıkacak. Kalan 3 isimle bir eleme oyunu daha oynanacak. Yarışmacılar en iyi yemeği yapmak için oyuna başladı.

Eleme oyununda eğlenceli anlar yaşandı!

Mavi takım yarışmacısı olan Barbaros, getirdiği bant ile ağzını kapattı. Diğer yandan Eray'ın da ağzını bantlayan Barbaros, jürileri kahkaha krizine tuttu. Çok konuştukları için eleştiri alan Barbaros, kendi yöntemi ile kendine ceza verdi. 

İlk oyunda kefal yumurtası ana ürün oldu!

Eleme haftasının ilk oyununda mumlanmış balık yumurtası yapıldı. Tanya, Berker, Ebru, Sefa, Walison, Serhat yarışmacıları en iyi yemeği yapabilmek için çaba gösterdi. Yarışmacılar büyük bir heyecan ile yemeklerini yapmaya başladı.

Kazanan 3 isim belli oldu!

MasterChef Türkiye yarışmasının ilk oyunu sona erdi. 6 yarışmacı birbirinden muhteşem yemekler yaparak jüriye sundu. Tüm yarışmacılar kefal yumurtasını kullanarak yemekler yaptı. İyi tabaklar, orta tabaklar ve kötü tabaklar ortaya çıktı. Eleme oyunu sonrasında 6 isimden kazanan 3 isim açıklandı. MasterChef Türkiye yarışmasının bu haftaki eleme oyununda en başarılı tabağını yapan yarışmacı Serhat oldu. İkinci başarılı tabağı yapan yarışmacı Tanya oldu. Son olarak potadan çıkan yarışmacı Berker oldu.

İkinci eleme oyunu oynandı ve elenen isim açıklandı!

İlk eleme oyunu sonrasında Serhat, Tanya ve Berker potadan çıktı. Walison, Ebru ve Sefa ikinci eleme oyunu için kolları sıvadı. Büyük panik ve heyecan yaşayan üç yarışmacı üçlü elemeyi oynadı. Eleme sonucunda bir isme veda edileceği için çok korkan yarışmacılar kritik noktaya geldi. 

MasterChef Türkiye yarışmasında hayallerine veda eden isim Walison oldu!

MasterChef Türkiye yarışmasında ilk eleme sonrasında üçlü eleme oyunu oynandı. İkinci eleme oyununda yapılacak olan yemek hamsi kuşu oldu. Oyun sonunda yapılan tabaklar değerlendirildi. Sefa'nın tabağı birinci oldu. MasterChef Türkiye yarışmasına bu hafta veda eden isim Walison oldu. Elenen yarışmacı izleyicileri çok üzdü. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.