MasterChef Türkiye yarışmasında takım dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Bireysel dokunulmazlık oyunundan sonra kimler eleme potasına gitti?

MasterChef Türkiye yarışmasında takım dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Bireysel dokunulmazlık oyunundan sonra kimler eleme potasına gitti?

TV8 ekranlarının nefes kesen programı MasterChef Türkiye haftanın son eleme adaylarını da belirledi! Kimler eleme potasına ismini yazdırdı?

MasterChef Türkiye yarışmasının yeni bölümünde pizzalar yapıldı. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu sunumu ile ekranlara gelen yemek yapma yarışmasının son bölümünde pizzalar pişmeye başladı. Tüm yarışmacılar ikişer ikişer jüri karşısına gelerek birer pizza yaptılar. Her iki takımdan ikişer kişi gelerek iki farklı pizza yaptılar. Pizzalar arasında en iyi olan pizzalar kazanacaktı. Pizzalar yapılırken nefesler tutuldu. Hamurlar açıldı ve fırınlar çalıştı.

MasterChef Türkiye pizza günü yaptı!

MasterChef Türkiye yeni bölümü ile ekranlara geldi. Yapılan pizzalar adeta izleyenleri mest etti. Birbirinden değişik türdeki pizzalar yapıldı. Acılı pizza, margarita pizza, dört peynirli pizza, a la turka pizza gibi birçok pizza çeşidi pişirildi.

Haftanın son takım dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye yarışmasında haftanın son takım dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyunu kazanan takım kırmızı takım oldu. Kırmızı takım puan çokluğu ile pizza oyununu kazanarak haftanın son oyunun galibi oldu. Mavi takım bireysel dokunulmazlık için yeni oyuna çıktılar.

Bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı!

Mavi takım bireysel dokunulmazlık oyunu için tekrar jüri karşısına çıktı. Yarışmacılar Danilo Zanna’nın muhteşem tabağını yaptılar. Petit Four isimli minimalist tabak görenleri endişeye sürükledi çünkü zor bir tekniği olan bir tabaktı. Tüm yarışmacılar büyük bir çaba ile tabağı yapmaya çalıştılar. Birbirinden farklı üç tatlı bir arada minik şekillerde sunulacaktı. Yarışmacılar tatlıları yapmak için kolları sıvadılar.

MasterChef Türkiye yarışmasında kimler eleme potasına gitti?

Danilo Zanna’nın tabağını en iyi yapan ve dokunulmazlık kazanan isim Ayyüce oldu. Dokunulmazlık kazanan Ayyüce, direkt olarak eleme potasına Uğur’ui gönderdi. Takım içinde yapılan oylamalar sonucu da eleme potasına giden isim Eray oldu. Haftanın son eleme isimleri de belli olmuş oldu. Sonraki bölümde eleme oyunu ile ekranlara gelecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.