Merakla beklenen Dopesick dizisinin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor! Dopesick dizisine yeni bir isim dahil oldu!

Merakla beklenen Dopesick dizisinin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor! Dopesick dizisine yeni bir isim dahil oldu!

Dopesick dizisinin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Çok yakında seyircisi ile buluşmaya hazırlanan dizinin kadrosu günden güne büyümeye devam ediyor!

Dopesick dizisi tüm hazırlıklarına devam ediyor. Hulu’da yayınlanması beklenen Dopesick dizisi başarılı oyuncuları ile dikkat çekiyor. Dopesick dizisinin çekimleri henüz başlamadı ancak çalışmalar devam ediyor. Oyuncu kadrosu ve senaryo üzerinde çalışmalar yapılıyor. Efsane dizi Empire yaratıcısı olan Danny Strong, Dopesick için çalışacak. Diğer yandan Barry Levinson yönetiminde olacak olan Dopesick dizisinin 8 bölüm olacağı biliniyor. Kaç sezon düşünüldüğü henüz bilinmiyor ancak yeni dizinin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Dopesick dizisine yeni bir isim daha dahil oldu!

Dopesick dizisine Rosario Dawson dahil oldu. Dizinin kadrosuna giren Dawson, herkesin odak noktası oldu. Birçok başarılı oyuncunun imzası olan dizi çok yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Rosario Dawson kimdir?

Rosario Dawson 1979 yılında New York’ta hayata gözlerini açmıştır. Death Proof filmi ile yıldızı parlayan ünlü isim, Amerika’da büyük ilgi görmektedir. Küçüklüğünden beri oyuncu olmak isteyen Dawson, şarkıcı ve oyuncu kariyerinde büyük başarılara imza atmıştır. Günah Şehri, Yedi Yaşam, Zombieland 2 ve Trans gibi birçok projede boy göstermiştir.

Roman uyarlaması dizi merakla bekleniyor!

Beth Macy’nin Dopesick adlı romanından uyarlanan dizi, FOX 21 Television Studios ve The Littlefield Company imzasını taşıyacak. Muhteşem yapımların üstlendiği dizi şimdiden büyük ses getirmeye başladı.

Dopesick dizisinin konusu nedir?

Dopesick dizisi Amerika’daki ağrı kesici krizini konu almıştır. Eski kafalı bir doktor işini tutku ve sevgi ile yapmaktadır ancak ölümcül bir gerçeği öğrenmesi onun hayatını değiştirir. Diğer yandan bu sorunu çözmek için çaba gösteren bir çalışan vardır. İkili arasındaki ilişki ve olayların silsile içine girmesi izleyiciyi ekranlara sürükleyecek gibi duruyor.

Dopesick dizisinin oyuncuları kimlerdir?

  • Peter Sarsgaard

  • Kaitlyn Dever

  • Will Poulter

  • Jake McDorman

  • Philippa Soo

  • Rosario Dawson

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.