Mindhunter dizisinin yeni sezonu beklenirken dizi setinden kötü haber geldi! Mindhunter dizisi bitiyor mu?

Mindhunter dizisinin yeni sezonu beklenirken dizi setinden kötü haber geldi! Mindhunter dizisi bitiyor mu?

Mindhunter setinden kötü haber geldi. İzleyici yeni sezonun gününü sayarken, beklenmeyen bir haber ile karşı karşıya kaldılar!

Ekranların sevilen projesi Mindhunter, herkesin ilgi odağı olmuştu ve izlenme konusunda bir numaraydı. Mindhunter sevenleri kötü bir haber bekliyordu. Tüm sevenler kötü haber karşısında çok üzüldü. İzlenmesinde düşüklük ve seyirci sayısı ile hüsrana uğratan Mindhunter dizisi için muhtemel karar belirtildi. David Fincher, Mindhunter dizisinin kaderi için şok itiraflarda bulundu.

Mindhunter dizisi büyük ihtimalle bitiyor!

Vulture’a konuşan David Fincher, samimi açıklamalarda bulundu. Midhunter dizisinin maliyetinin çok yüksek olduğunu söyleyen Fincher, sahip oldukları izleyici ile maliyetler arasında büyük bir fark olduğunun da altını çizdi. Ünlü yönetmen maliyetlerin düşürülüp düşürülmeyeceği sorulduğunda ise mümkün olmadığını söyledi. Mindhunter ekibi, dizinin çok gerçekçi ve inandırıcı olması için çok masraf yapılıyor. İzleyici kitlesi ve maliyetler eşit olmadığı sürece dizinin çekilmesinin bir anlamı olmayacağını söyleyen Fincher, Mindhunter dizisinin bittiğini söyledi.

Mindhunter masrafları karşılayamıyor!

Mindhunter dizisi için bir araya gelen ekip haftada 90 saat çalışarak çekimlerini tamamlıyor. Üstelik gerçekçi olabilmesi için milyarlarca para harcanıyor. David Fincher, dizi çekimlerinin hayatındaki tüm sosyalliği emdiğini söyleyerek dizinin yeni sezonunun ortada olmayacağını söyledi. David Fincher, Mindhunter dizisinin ikinci sezonunda büyük kar elde etmediğini, dolayısıyla üçüncü sezon için istekli olmadığının da altını çizdi. Diğer projeleri ile ilgili de konuşan Fincher, izleyici kitlesini üzdü.

Tüm projeler iptal olmaya devam ediyor!

Fincher, Mindhunter dizisi sonrasında birçok proje çalışmalarına başlayacaktı. Netflix orijinal dizisi olan Love, Death & Robots için öncelik verecekti. Ancak bu planları yolunda gitmedi. Pandemi nedeniyle iptal edildiği düşünülen dizi setleri belirsiz olarak ertelendiklerini duyurdular. David Fincher, yeni projelerini süresiz olarak erteledikten sonra biraz dinlenme kararı aldı. Tüm ekip arkadaşları ve çalışanlar bir süre ara verdiler.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.