Mucize Doktor dizisi yabancı televizyon kanallarına satılmaya başladı. Mucize Doktor dizisine ilgi büyüyor!

Mucize Doktor dizisi yabancı televizyon kanallarına satılmaya başladı. Mucize Doktor dizisine ilgi büyüyor!

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor, ilgi odağı oldu. Türkiye içinde reyting rekorları kıran muhteşem dizi yurtdışında da ilgi görmeye devam ediyor!

Ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor, Türkiye içinde ve dışında birçok beğeni almıştır. Yabancı dizi olan Good Doctor dizisinden uyarlanmış olan Mucize Doktor dizisi, tam not almıştır. Madd Entertainment bu haberi izleyicilere duyurdu. MF Yapım imzalı dizi, giderek daha çok ses getirmeye devam ediyor. Dram, komedi ve mucize konuları izleyiciye sunulmaya devam ediyor. Türkiye’de çok beğenilen dizi, zamanla yabancı ülkelerde de ilgi görmeye başlamıştır.

Mucize Doktor yoğun ilgi odağı oldu!

Mucize Doktor dizisi yayına geldiği ilk günden itibaren yoğun ilgi odağı olmuştur. Her Perşembe akşamı ekranlara gelen Mucize Doktor, FOX TV ekranlarının en sevilen dizisi olmuştur. Yayınlandığı her haftada yoğun alaka görmüş ve reyting sıralamalarını yerle bir etmiştir. Her yeni fragmanı ile büyük merak uyandıran Mucize Doktor dizisi yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor.

Mucize Doktor dizisi ne anlatıyor?

Ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor otizm hastası olan bir doktorun nasıl başarılar elde ettiğini anlatan bir dizidir. Tüm hastalıklarına rağmen odaklanan, başarılara imza atan ve işinde çok iyi olan doktorun azmini ekranlarda göreceksiniz. Hız kesmeden devam eden yeni bölümleri ile izleyiciyi ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Doktor Ali’nin ve arkadaşlarının başından geçen olaylar silsilesi izleyiciye sunulmaktadır.

Mucize Doktor dizisi toplam 66 ülkede yayınlanmaya başladı!

Mucize Doktor dizisi birçok yabancı kanallarda yayınlanmaktadır. Mucize Doktor dizisi satışlarına devam ediyor. Birçok kanal için satışı yapılan Mucize Doktor, 66 yabancı kanala satıldı. Son olarak 9 ülkeye satıldı. Hangi yapımcılara satıldığı açıklanmadı ancak hangi ülkelere satıldığı açıklandı. Mucize Doktor dizisine yurtiçinde ve dışında yoğun ilgi yağmaktadır.

  • Güney Afrika
  • Hindistan
  • İsrail
  • Pakistan
  • Estonya
  • İspanya
  • Uruguay
  • Porto Riko
  • Kosta Rika

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.