Müge Anlı ile Tatlı Sert 22 Ekim bölümünde kayıp Esra Bilek bulundu! Müge Anlı'nın avukatı Rahmi Özkan gözyaşları içinde sitem etti!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 22 Ekim bölümünde kayıp Esra Bilek bulundu! Müge Anlı'nın avukatı Rahmi Özkan gözyaşları içinde sitem etti!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan Arife Bilek, kızı Esra Bilek'i buldu. Esra Bilek nerede ve nasıl bir şekilde bulundu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yüzleri güldürmeye devam ediyor. Metin Bilek ve Arife Bilek canlı yayına gelerek Esra Bilek için gözyaşı döküyorlardı. Esra Bilek’in öldüğünü düşünen ailesi Esra için canlı yayına çıktı ve seslendiler.

25 yaşındaki Esra Bilek bulundu!

Müge Anlı, 1 yıldır kayıp olan Esra Bilek’i buldu. Anne Arife Bilek, kızı için canlı yayına çıkmıştı. Müge Anlı, kısa bir araştırma sonunda Esra’ya ulaştı. 1 yıl önce kocası ile sıkıntılı olan Esra Bilek, kocasından boşanarak yeni bir hayat kurmuş. Esra Bilek, kocasından boşandı. Yeni bir hayat kurdu. Esra Bilek, yeni bir çocuğu olduğunu söyledi ve ortaya çıktı. Esra Bilek, çok iyi olduğunu söyledi. Nikah kıymadan oturduğu adam ile birlikte mutlu bir hayat yaşadığını söyledi.

Arife Bilek çok sevindi!

Anne Arife Bilek, 6 aylık bir torunu olduğunu öğrendi. Diğer iki çocuğunun eski eşinde olduğunu söyleyen Esra Bilek, annesi ile telefon bağlantısı kurdu. Esra Bilek, Ordu’da yaşadığını söyledi. Çocukluk arkadaşı ile birlikte olduğunu söyleyen Esra, ortaya çıkınca annesi büyük bir mutluluk yaşadı. Kardeşi ve annesi Esra için çok endişelenmişti. Öldüğünü düşünen aile Esra’nın sağ salim yuvasında olduğunu öğrendi. 25 yaşındaki Esra Bilek, bazı nedenlerden dolayı annesini arayamadığını dile getirdi.

Esra Bilek çocukluk arkadaşı ile birlikte yaşıyor!

Esra’nın birlikte olduğu adam, annesinin kızını istemediğini bir daha yüzünü görmek istemediğini söyledi. Esra’nın birlikte yaşadığı kişi Esra’yı çok sevdiğini ve ona sahip çıkacağını söyledi. Canlı yayına bağlanan Mustafa, annesinin ona sahip çıkmadığını dile getirdi. Nikahsız yaşayan Esra ve Mustafa stüdyoda büyük üzüntü yaşattı. Esra diğer iki çocuğunu yanına almadığını söyleyince stüdyoda gerginlik yaşandı. Program avukatı Rahmi Özkan gözyaşları içinde Esra’ya sitem etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.