Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bir cinayet şüpheli olayı daha incelemeye başladı! Cevdet ve Zeliha Uysal çifti nerede?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bir cinayet şüpheli olayı daha incelemeye başladı! Cevdet ve Zeliha Uysal çifti nerede?

ATV ekranlarının sevilen yüzü Müge Anlı birçok olayı incelemeye devam ediyor. Kayıp Zeliha ve Cevdet Uysal çifti 5 gündür kayıp!

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümü ile ekranlara geldi. Hafta içi her gün ATV ekranlarına gelen program, herkesin heyecan içinde izlediği bölümlerden oluşmaktadır. Müge Anlı ekranları başındaki tüm seyircilere birçok vaka sunmaktadır. Kayıplar, acılar, cinayetler ve daha fazla olaylar ekranlara geliyor. Yeni bölümünde yeni vakalar incelenmeye devam ediyor.

Nuriye Dinç nerede?

16 yaşındaki kayıp genç kız Nuriye Dinç, babasını arayarak kısık sesle konuştu. Nuriye Dinç’in babası, kendisini arayan kızının korku dolu bir şekilde konuştuğunu ve bir daha aranmak istemediğini söyledi. Nuriye Dinç, Mahmutbeyli’de olduğunu söyledi ve kimsenin aramamasını istediğini kısık sesle söyledi. Nuriye Dinç’in çok kısık sesle konuşması herkesi hayrete düşürdü. Olaylar araştırılmaya devam ediyor. Nuriye Dinç’i evde zorla tuttukları ortaya çıkınca Müge Anlı’ya çıkan kızın ailesi büyük bir şaşkınlık içinde göz yaşlarına boğuldular.

Bir kayıp vakası daha!

Afyonkarahisar’da yaşayan Zeliha ve Cevdet Uysal çifti 5 gündür kayıp. Çift esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldular. 3 çocuk sahibi olan çiftin çocukları, akrabalarından şüpheleniyorlar. Daha önce birçok konuda tartışmalar yaşayan Uysal çiftinin nerede olduğu bilinmiyor. Kayınbiraderi ile sürekli anlaşmazlık yaşayan çiftin tüm eşyaları evde bulundu. Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan çift

Daha önce evleri kundaklanmıştı!

Cevdet ve Zeliha Uysal, kayınbiraderi ile sürekli anlaşmazlık yaşıyordu. Arsa anlaşmazlığı, para anlaşmazlığı gibi birçok husumet 3 senedir devam ediyordu. Cevdet ve Zeliha Uysal çiftinin evi daha önce kundaklanmıştı. Canlı yayına gelen çocukları dayılarından şüphelendiklerini söylediler. Dayıları daha önce birçok konuda aileye zarar veriyordu. Evleri kundaklanan aile, kayınbiraderi tarafından tehditkar konuşmalara da şahit olmuşlardı. Müge Anlı’dan yardım isteyen çocuklar dayılarından şüphelendiğini ancak dayısının çıkmasını istediğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.