Müge Anlı ile Tatlı Sert programında nefesler tutuldu! Metin Kahraman ve Hatice Kahraman arasında ipler gerildi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında nefesler tutuldu! Metin Kahraman ve Hatice Kahraman arasında ipler gerildi!

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün yayınlanan bölümü ile herkesi şok etti. Kahraman ailesinin sorunları büyüdü!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 22 Ekim bölümünde nefesler tutuldu. Birçok konu didiklenmeye ve incelenmeye devam etti. Birçok açığa kavuşmayan mevzu konuşulmaya devam ediyor. Müge Anlı sunumu ile ekranlara gelen program, yeni bölümü ile ekranlara geldi.

Dolandırıcılık olayı herkesi şok etti!

Bir düğünde sahte altın takan bir kişi, takı kutusundan gerçek altınları çaldı. Bu olay herkesi çok şaşırttı. Kamera kayıtlarından kişi belirlendi ancak maskeli olduğu için yüzü görünmedi. Kişi hala araştırılıyor. Tüm ziyaretçilere bu görüntüler göstererek kim olduğunu tanıyan olup olmadığı araştırıldı. Diğer yandan Kahraman ailesinin sorunları bir türlü çözülmedi.

Kahraman ailesinin huzursuzluğu bitmiyor!

Metin ve Hatice Kahraman çiftinin altınları çalınması sonrasında hayatları ters düz oldu. Metin Kahraman’ın eve getirdiği bir kadının tüm altınları çalması sonunda çift Müge Anlı’ya başvurdu. Hatice Kahraman ve Metin Kahraman çiftine üzülen bir seyirci tüm altın zararını karşılamak istediğini söylemişti. Hatice Kahraman’ın tüm laflarına dayanamayan Metin Kahraman, karısını boşayacağını söyledi. Çift arasında gergin anlar yaşandı. Seyircilerin birçok yardımlarına rağmen memnun olmayan Hatice Kahraman, herkesi sinirlendirdi. Ne olursa olsun altınlarından bahseden ve memnun olmayan Hatice Kahraman, herkese adeta saç yoldurdu.

Kahraman çifti kimseyi dinlemeden memnuniyetsizliklerine devam ettiler!

Müge Anlı ve ekibi, Hatice Kahraman’a laf anlatmaktan bıktılar. Tüm yardımlara rağmen memnun olmayan Hatice Kahraman, herkesi şok etti. Metin Kahraman tüm laflar sonunda Hatice Kahraman ile boşanmak istediğini ve artık ona katlanamadığını söyledi. Çift birbirlerini rencide ederek konuşmaya devam ettiler. Susmadan, dinlemeden tartışma yaşayan Kahraman çiftinin sorunları devam ediyor. Metin Kahraman, dini nikahını canlı yayında bitirdi. Tüm izleyenler bu durum karşısında şok oldu. Olaylar barışma olmadan bu şekilde kapandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.