Müge Anlı’da Bugün 27 Yaşındaki Arzu Annesini ve Babasını Arıyor!

Müge Anlı’da Bugün 27 Yaşındaki Arzu Annesini ve Babasını Arıyor!

Müge Anlı’da Bugün 27 Yaşındaki Arzu Annesini ve Babasını Arıyor!

1993 yılında Darülacezeye bırakılan Arzu’nun o zamanda bırakılırken adı Hülya Çilek olurken, darülacezeye bırakan annesinin adı Canan babasının adı Akif’tir.  20 gün önce evlatlık olduğunu öğrenen Arzu, annesini ve babasını bulmak istiyor.

Arzu Karadeniz:

Ben aslında aileme kırgınım fakat kardeşimi merak ediyorum. Benim evde köpeğim var onu bırakırken bile acaba ne yapıyor diye düşünüyorum. Onlar bir tabak yemek yiyorsa bende beraber yiyebilirdim. Sebebinin ne olduğunu merak ediyorum. Ben 5 günlükken Darülaceze’ye bırakılmışım” dedi.

Müge Anlı’da Dün Neler Yaşandı? 

Müge Anlı’ya gelen 90 yaşındaki Zeynep Bıyık’ın mutlu günüydü. Paraları ve tapuları kaybolan Zeynep Teyze Niğde’ye evine geri döndü.

7 çocuk babası 49 yaşındaki Kadir Sarı 3 yıldır kayboldu. Kadir Bey’in nerede olduğunu bilmeyen ablası canlı yayına gelerek Müge Anlı’dan yardım istedi. Canlı yayını arayıp eşimle bir sorunumuz yok yalnızca eşim erkek çocuk istiyordu diyen Kadir Sarı’nın eşi bunun için evden gidip gitmediğini akıllara getirdi.

26 yıl önce yurda bıraktığı oğlunu aramaya gelen Nezaket Hanım sonunda oğluna çağrıda bulundu. Onur’un annesini görüp görmek istemeyeceği sorusu cevap bekliyor.

Annesini ve babasının kaybolduğunu iddia ederek ailesini arabaya gelen kız, dayısından şüpheleniyor. Zeliha ve Cevdet Uysal çiftine ne oldu? Şüpheleri üzerine çeken dayı ve eşi canlı yayına katılarak açıklamalar yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.