Netflix büyük bir sürpriz ile izleyiciyi mutlu edecek. Netflix bir ülke için kullanımını ücretsiz yapmaya karar verdi!

Netflix büyük bir sürpriz ile izleyiciyi mutlu edecek. Netflix bir ülke için kullanımını ücretsiz yapmaya karar verdi!

Netflix firması birçok yeni projeye imza atmaya hazırlanıyor. Netflix, bir ülke için bir süreliğine kullanımını ücretsiz yapmaya karar verdi!

Netflix platformu sürpriz bir ilke imza atıyor. Netflix sürpriz bir ülke için kullanımını ücretsiz yapacak. Netflix izleyenleri bu haber karşısında şaşkına döndü. Dizi, belgesel, film ve program izleme programları arasında en iyisi ve en kesintisizi olan Netflix, hız kesmeden büyüyor. İçeriğindeki projelerle değer kazanmaya devam ediyor. Netflix firması 1997 yılında Kaliforniya’da kurulmuştur. Kurulduğu zamandan bu yana büyük gelişim göstermeye devam etmiştir.

Netflix’ten şok sürpriz kararı!

Netflix bir ülkedeki kullanımını bir süre için ücretsiz yapacak. Bu haber ülkenin yaşayanlarını sevince sürükledi. Haberi duyanlar hangi ülke için ücretsiz kullanım olacağını merak etti. Netflix platformu bir hafta sonu için içerikleri ücretsiz yapmaya karar verdi. Belirlenen bir ülkede 48 saat boyunca ücretsiz olarak hizmet verecek. Netflix yeni projeleri ile izleyicileri ile buluşmaya devam ediyor.

Netflix tanınmak için birçok çalışma yapmaya devam ediyor!

Şirket, tanıtım çalışmalarına ve kendini duyurmaya devam ediyor. 30 günlük deneme süresi ile uygulamasını duyurmaya çalışan Netflix, bu kampanyayı kaldırdı. Kısa bir süre önce sona eren kampanyanın yerine farklı bir kampanya düşünülmeye başlandı. İnsanların dikkatini çekmeye çalışan Netflix, yeni yeni fikirler bulmaya devam ediyor. Netflix firması tanınmak ve daha çok keşfedilmek için çalışmalar yapmaya devam ediyor. Tüm firma çalışanları bir araya gelerek yeni kampanyalar düşünmeye başladılar.

Netflix 48 saatlik ücretsiz olacak!

Bu yeni kampanyanın zamanı ve detayları henüz bilinmiyor. Netflix yeni kampanyası ilk olarak Hindistan’da başlayacak. Netflix platformunun içerik sorumlusu, bu kampanya ile herkesin Netflix’i daha çok tanıyacağını ve değerini anlayacağı söylendi. Pandemi döneminde eğitime destek vermek amacıyla birçok eğitime destek belgeselini YouTube kanalına yükleyen Netflix, herkesin dikkatini çeken bir platform olmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.