Netflix Dizisi Atiye 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak? Atiye Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Netflix Dizisi Atiye 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak? Atiye Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Netflix Türk Dizileri arasında bulunan Netflix 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak? Netflix Konusu ve Oyuncu kadrosu nasıldır? İşte, Atiye Dizisiyle İlgili Tüm Detaylar...

Son zamanların en çok tercih edilen platformları arasında bulunan Netflix, bünyesinde bulundurduğu dizilerle ve filmlerle ön plana çıkmaktadır. Özellikle çıktığı günden itibaren adından sıklıkla söz ettiren Atiye 2 sezondur bizlere eşlik etmektedir. Netflix Dizisi Atiye 3. Sezon Ne Zaman?

Atiye dizisinin 2. Sezonu 10 Eylül tarihinden itibaren Netflix platformunda yayınlandı. Kısa süre içerisinde Atiye Hayranları tarafından dizinin 2. Sezonu keyifle izlendi. Atiye 2. Sezon sona erdikten sonra gözler Atiye 3. Sezona döndü. Peki, Atiye 3. Sezon Ne Zaman? 

Atiye 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Koronavirüs salgını sebebiyle Atiye çekimleri durdurulmuştu. Fakat şuanda Atiye 3. Sezon tarihi belli olmadı. Atiye 3. Sezon çekimlerinin hala devam ettiğini belirten dizinin başrol oyuncusu Beren Saat sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada:

“Çekimlere Yeni Ay da başladık. Atiye’nin mucizeleri yine bizimle. Aylardır devam eden bekleyişten hemen sonra tüm tedbirler alındı ve yeniden çekimlere başladık. Atiye’nin ilk iki sezonuna gösterdiğiniz ilgi, sevgi ve destek için emeği geçen herkese teşekkür ederim. 3. Sezon tüm ekibimize hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

 

Atiye Dizisi Konusu Nedir?

Dizinin başrol oyuncusu Atiye ve sevgilisi Ozan, ailesiyle beraber İstanbul da yaşamına devam etmektedir. Atiye’nin bütün hayatı dünyanın en eski yerleşim yerlerinden biri olan Göbeklitepe de gerçekleştirdiği bir keşif ile hayatı değişir. Göbeklitepe de kazı çalışmalarını gerçekleştiren arkeolog Erhan, Atiye ve Göbeklitepe arasında bir ilişki olduğunu belirtir. Atiye de ona farklı bir kapı açılacağını düşünerekten geçmişini arama kararı alır. Atiye bir süre sonra geçmiş ile gelecek arasında bir sorgulama yapmaya başlayacaktır.

Atiye Dizisi Oyuncu Kadrosu

 

Netflix Dizisi Atiye’nin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı kişiler bulunmaktadır. Dizinin başrol oyuncu kadrosunu Beren Saat (Atiye), Mehmet Günsur (Erhan), Metin Akdülger (Ozan) paylaşmaktadır. Diğer oyuncular arasında: Melisa Şenolsun (Cansu), Başak Köklükaya (Serap), Civan Canova (Mustafa), Meral Çetinkaya (Zühre), Hazal Türesan (Hannah), Cezmi Baskın (Öner), Tim Seyfi (Serdar) gibi başarılı isimler yer almaktadır.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.