Netflix'in İzlenme rekorları kırmış muhteşem dizisi Prison Break 6. sezon sürprizi ile izleyicinin karşısına çıktı. Prison Break 6. sezon çekimleri başladı!

Netflix'in İzlenme rekorları kırmış muhteşem dizisi Prison Break 6. sezon sürprizi ile izleyicinin karşısına çıktı. Prison Break 6. sezon çekimleri başladı!

Prison Break 5 sezondur yayınlanan ve çok sevilen bir dizi olmuştu. İlk sezonundan bu yana büyük başarılara imza atmış Prison Break dizisi yeni sezon sinyalini verdi. Dizinin yapımcıları 6. sezonun olmayacağını söylemişti ancak paylaşılan fotoğraflar tüm sezonun sinyalini vermiş oldu. Prison Break 6. sezonu ile çok yakında yayınlanmaya başlayacak!

Ekranların sevilen dizisi Prison Break, tüm dizi sektörüne damga vurmuştu. 2005 tarihinde yayınlanmaya başlayan Prison Break dizisi son olarak 2017 yılında yayınlandı. 5 sezonu ile damga vuran dizi, tüm izleyicilerden tam not almayı başardı. 5 sezonluk dizi ile birçok ödüle layık görülen Prison Break, 5. sezon sonrasında bittiğini ve tekrar bir sezon çekilmeyeceğini duyurmuşlardı.

Prison Break 6. sezon geliyor!

Prison Break dizisinin başrol oyuncusu Wentworth Miller, 2020 yılında ilk aylarında bir açıklama yapmıştı. Yeni bir sezonun olup olmayacağını bilmediğini söyledi. Prison Break 6. sezonunu bu yıl görmeyeceğini düşenen Miller, yeni sezonun olmayacağını düşündüğünü söylemişti.

Wentworth Miller yeni sezon çalışmalarından fotoğraflar paylaştı!

Wentworth Miller, yakın bir zamanda sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile yeni sezonun müjdesini verdi. Prison Break 6. sezon yazan bir not ile paylaşım yapan Miller, izleyiciyi çok heyecanlandırdı. Prison Break hayranları bu paylaşım sonrasında büyük heyecan yaşadı. Ekranların rekor başarısını yakalamış olan yeni dizisi yeni sezonu ile izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Sevilen dizi Prison Break yeniden ekranlara dönüyor!

Fox Entertainment’in CEO’su yaptığı açıklama ile izleyicinin dikkatini çekmişti. Charlie Collier, diziyi geri getirmeyeceklerini söyledi. Prison Break ile ilgili resmi bir açıklama olmamakla birlikte Miller’in yaptığı paylaşım herkesi şok etti. Prison Break yepyeni sezonu ile sürpriz bir haber verdi.

Prison Break dizisi ne anlatıyor?

Birçok dizi platformunda yayınlanan ve herkesten tam not almış olan Prison Break dizisi, macera dolu bir hapisten kaçış dizisi olmuştur. Abisi hapiste olan Michael, onu kurtarmak için kendini hapse attırır ve hapsi düşündüğünden daha uzun sürer. Hapse girdikten sonra çeşitli olaylar silsilesinin ardı arkası kesilmez. Michael, abisi için birçok fedakarlık yapmaya hazırlanır ve hapis macerası çok derin yerlere gider. Hapis hayatı çok kötü geçen Michael, muhteşem hafızası ile hapisten kaçma planları yaparak maceradan maceraya atlar. Michael bu maceraların içinde aşkı bulur. Aşkı hapishanenin doktorudur ve doktor onun karmaşık dünyasına dahil olur. Prison Break 6. sezonu ile çok yakında ekranlarda olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.