Netflix La Casa De Papel dizisi 5. sezon ne zaman yayınlanacak? La Casa De Papel dizisi fragmanı yayınlandı mı?

Netflix La Casa De Papel dizisi 5. sezon ne zaman yayınlanacak? La Casa De Papel dizisi fragmanı yayınlandı mı?

Netflix ekranlarının sevilen dizisi La Casa De Papel, 5. sezonu ile ilgili tanıtım yayınladı mı? La Casa De Papel dizisinin 5. sezonu ne zaman yayınlanacak?

La Casa De Papel dizisi 4. sezonu ile izleyicileri kendine hayran bıraktı. La Casa De Papel 4. sezonunun final sahnesi herkesi merak içinde bıraktı. Son sahnede profesör ve hamile kadının burun buruna gelmesi herkesi şok etti. Kadının profesöre silah dayaması yeni sezon için birçok senaryo düşünülmesine neden oldu. Netflix platformunun sevilen dizisi La Casa De Papel yeni sezonu büyük bir heyecan ile bekleniyor. La Casa De Papel dizisinin 5. sezon tanıtımları yayınlandı mı? La Casa De Papel dizisinin 5. sezonu ne zaman yayınlanacak?

La Casa De Papel dizisinin 5. sezonu yayınlandı mı?

Netflix platformunda yayınlandığından beri büyük ses getiren La Casa De Papel dizisinin 5. sezonu ile alakalı fragman henüz yayınlanmadı. Tüm Netflix izleyicileri La Casa De Papel dizisinin yeni sezonu için gün saymaya başladı. Tüm diziseverler yeni sezon fragmanını bekliyor. Sevilen dizi La Casa De Papel 5. sezonu ile ilgili tanıtımlar yayınlanır yayınlanmaz resmi olarak duyurulacaktır.

La Casa De Papel dizisinin 5. Sezonu ne zaman yayınlanacak?

Severek izlenen ve izlenme rekorları kıran La Casa De Papel dizisi 5. sezonu için tarih verdi. La Casa De Papel dizisi 5 Kasım 2020 tarihinde yayına gireceğini duyurdu. Netflix orijinal içeriği olan La Casa De Papel dizisi 5. sezonu ile final kararı aldığını duyurdu. Yeni çıkacak olan sezon, final sezonu olacak. Tüm diziseverler La Casa De Papel dizisinin yeni sezonunun final sezonu olduğunu öğrenince çok üzüldüler. La Casa De Papel dizisinin 5. sezonu çok yakında ekranlara gelecek. 

La Casa De Papel dizisinin oyuncuları kimlerdir?

  • Darko Peric
  • Najwa Nimri
  • Alvaro Morte
  • Ursulo Corbero
  • Alba Flores
  • Miguel Herran
  • Jaime Lorente
  • İtziar Ituno

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.