Netflix platformunun yeni filmi Enola Holmes beklenenden daha yüksek bir performans sergiledi. Enola Holmes filminin konusu nedir?

Netflix platformunun yeni filmi Enola Holmes beklenenden daha yüksek bir performans sergiledi. Enola Holmes filminin konusu nedir?

Netflix platformunda yeni olan ve şimdiden büyük başarılara imza atmış Enola Holmes, Sherlock Holmes serisini aratmayan bir içerik oldu. Sherlock Holmes’un kardeşi olarak ekranlarda olan Enola Holmes’un başından geçen macera dolu anlar seyircilere sunuldu.

Netflix platformu birçok içeriği barındıran ve kesintisiz izlenmesini sağlayan bir firma olmuştur. Enola Holmes, 23 Eylül 2020 tarihinde yayınlandı. Uzun zamandır tanıtımları yapılan ve fragmanları yayınlanan film, nihayet yayınlandı. Netflix, tanıtımını yaptığı filmin başarısının yüksek olmasını bekledi. Enola Holmes filmi beklenenden daha fazla beğeni aldı. Enola Holmes filmini Netflix platformundan kolayca izleyebilirsiniz.

Enola Holmes tanıdık bir ismin kardeşidir!

Netflix ekranlarının yeni filmi Enola Holmes, çok sevilen ve bilinen dedektif Sherlock Holmes’un kardeşidir. Sherlock Holmes’un aksine hayatı dolu dolu yaşamayı seven ve haylaz olan Enola, en az abisi kadar zekidir. Şifreleme, kodlama, kod açma ve iz sürme konularında doğuştan bir yeteneği vardır. Annesi onu küçüklükten bu yana kadar çok iyi yetiştirmiş ve ona her türlü donanımı öğretmiştir. Bilgi, fizik, dövüş, kimya ve tüm dersleri annesinden detaylı öğrenen Enola, annesi gittikten sonra çok zor zamanlar yaşar.

Enola Holmes macerası çok sevildi!

Enola Holmes, bir gün uyandığında annesinin onu terk ettiğini fark eder ve annesini bulmak için peşine düşer. Çeşitli yollardan annesine haber vermeye çalışan Holmes, annesini bulma yolunda aşkı bulur. Annesine mesajlar vermeye çalışan Enola, ona ulaşmaya çalışırken kendisini karmaşık bir olay içinde bulur. Yayınlandığı tarihten bu ana kadar büyük beğeni aldı.

Sherlock Holmes tadında bir macera!

Enola Holmes, sevilen bir karakter olarak izleyicinin karşısına çıktı. Enola Holmes’un sevecenliği ve neşesi izleyiciden tam not aldı. Daha önce Stranger Things dizisinde boy gösteren başrol, başarısını ortaya koydu. Abisi Sherlock gibi iz süren Enola, tüm samimiyeti ile ekranlarda boy gösterdi.

Millie Bobby Brown kimdir?

Millie Bobby Brown 2004 yılında hayata gözlerini açtı. Annesi Kelly Brown, babası ise Robert Brown’dur. Yer aldığı projelerde birçok ödül almıştır. Özellikle Stranger Things projesi ile birçok başarıya imza atmıştır. Stranger Things ile yıldızı parlayan Brown, şimdilerde Enola Holmes karakterine büründü. Ünlü ismin sosyal medya hesabında 38 milyon takipçisi var. 16 yaşında olan genç oyuncu, yetenekleri ile hakkından çokça bahsettiriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.