Netflix, You Me Her 5. sezon için geri sayım başladı! You Me Her dizisinin yeni sezon tarihini ne zaman?

Netflix, You Me Her 5. sezon için geri sayım başladı! You Me Her dizisinin yeni sezon tarihini ne zaman?

You Me Her dizisi 4. sezonu ile büyük ilgi görmüştü. Sevilen dizinin yeni sezon tarihi Netflix tarafından paylaşıldı. You Me Her dizisinin yeni sezon tarihi!

You Me Her 5. sezonu ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.  Netflix sevilen dizisi ile alakalı açıklamada bulundu. İlk 4 sezonu ile büyük beğeni toplayan ve herkesi kendine hayran bırakan You Me Her dizisinin yeni sezonu için gün sayımı başladı. Her bölümü ile büyük ses getiren You Me Her büyük ilgi görmeye devam ediyor. Tüm sevenleri yeni sezon tarihi için sorular sormaya devam ederken açıklama herkesin merakını giderdi.

You Me Her dizisinin yeni sezonu ne zaman yayınlanacak?

Netflix, izlenen dizisi You Me Her ile ilgili birçok soru aldı. Tüm Netflix izleyenleri dizinin yeni sezonu hakkında soru yağmuruna tuttu. Netflix sonunda dizi ile alakalı beklenen açıklamada bulundu. You Me Her dizisi 22 Ekim Perşembe günü yayınlanacak. Tüm dizisevenler bu haber karşısında heyecanlandı. Yeni dizi için gün saymaya başlandı. Dizi yeni sezonu ile çok yakında ekranlara geliyor.

You Me Her dizisinin konusu nedir?

Emma ve Jack çifti çocuğu olmayan ve evliliklerinde hiç heyecanları kalmamış evli bir çifttir. Hayatın monotonluğuna kendilerini bırakmışlar ve günlük hayatın rutini ile çabalamaya devam ederler. Jack ve Emma çiftinin heyecansız evlilikleri etrafın çok diline düşmüş ancak onlar bu konuyu takmadan kulak ardı etmektedirler. Evlilikleri böyle heyecansız geçerken akıllarına bir fikir gelir ve evlilik danışmanına gitmeye karar verirler. Ancak işe yaramaz. Daha sonra hayatlarına bir kadın girer ve bu kadın çiftin hayatını tamamen değiştirecektir. İlişki komedisi üzerine yazılmış olan You Me Her dizisinin yeni sezonu çok yakında Netflix platformunda yayınlanacak.

You Me Her oyuncuları kimlerdir?

  • Greg Poehler
  • Rachel Blanchard
  • Priscilla Faia
  • Melanie Papalia
  • Jarod Joseph
  • Jennifer Spence
  • Chelah Horsdal
  • Ennis Esmer

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.