Ramo 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Ramo son bölümünde neler yaşandı?

Ramo 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Ramo son bölümünde neler yaşandı?

Show TV kanalının büyük ilgi gören Ramo dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Ramo dizisinin 17. bölüm fragmanı izleyenleri heyecana düşürdü!

Ramo dizisi Show TV ekranlarının vazgeçilmez dizisi olmuştur. Ekranlara geldiği her gün izleyicide büyük bir etki yaratmıştır. Show TV izleyicileri Ramo dizisinin son bölümünde neler olduğunu çok merak etti. Ramo dizisinin 17. Bölüm fragmanı yayınlandı. Ramo dizisinin son bölümünde neler yaşandı ve yeni bölümünde neler yaşanacak?

Ramo dizisi çok seviliyor!

Ramo dizisi yeni bölümüyle 23 Ekim tarihinde Show TV ekranlarında olacak. Her Cuma izleyenlerin karşısına çıkan Ramo dizisi büyük beğeni kazanmıştır ve heyecanla izlenmektedir. Heyecan ve aksiyon dolu Ramo dizisi her hafta yeni bir konu ile ekranlara geliyor. Ramo’nun başına gelen olaylar ve yaşadıkları izleyenleri heyecana sürüklüyor.

Ramo dizisinin son bölümünde neler oldu?

Vahap, Cihangir ve Ramo’yu öldürme girişiminde bulundu. Ramo’nun yaptığı eylem ile bu plan suya düştü ancak Vahap bu hareketini canı ile ödedi. Sibel yurtdışına kaçma planlarını yapmaya devam eder. Cihangir, Sibel’i bulmak için çabalar. Cihangir, Ramo’nun Köksal ile çalıştığından şüphe duyar ve ona bir oyun oynama kararı alır. Ramo’ya öyle bir tuzak kurar ki Ramo’nun işi bu sefer hiç kolay değildir. Sibel, Ramo onu anlasın diye çaba gösterir ve onu korumak için elinden geleni yapar.

Ramo 17. bölümde neler olacak?

Ramo üzerine oynanan oyunlar devam ediyor. Ramo’nun düşmanları ona planlar kurmaya devam eder. Ramo, yardım etmek isteyen Sibel’e sırt çevirir ve ondan uzak kalır. Sibel’e yapılan haksızlıklar devam eder. Sibel, Ramo’yu korumak için birçok şey yapmıştır ama Ramo bunların hiçbirini bilmediği için sinir doludur. İzleyiciler Sibel’in yaptıklarını Ramo’nun ne zaman öğreneceğini merak ediyorlar. Ramo dizisi 17. bölümü ile Cuma akşamı ekranlara gelecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.