Sevilen Programla İlgili Detaylar Gelmeye Başladı! O Ses Türkiye Jürisi Belli Oldu…

Sevilen Programla İlgili Detaylar Gelmeye Başladı! O Ses Türkiye Jürisi Belli Oldu…

O Ses Türkiye jürisi belli olmaya başladı! TV8 ekranlarının sevilen yarışması O Ses Türkiye 2021 kısa süre içerisinde sizlerle yeniden buluşacak.

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Masterchef Türkiye 2021 programıyla gündemlerden düşmeyen Acun Ilıcalı’nın yapımcısı olduğu bir diğer yarışma ise O Ses Türkiye’dir. Acun Ilıcalı tarafından O Ses Türkiye çekimleriyle ilgili paylaşım yapıldı. Sevilen Programla İlgili Detaylar Gelmeye Başladı! O Ses Türkiye Jürisi Belli Oldu…

O Ses Türkiye 2021 için geri sayım başladı. Geçtiğimiz sezon yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında jüri koltuğunda Murat Boz, Hadise, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk oturuyordu. Bu yıl O Ses Türkiye Jürisi farklılık gösterdi. Öncelikle Seda Sayan’ın ayrılığından sonra Ebru Gündeş’in dahil olduğu O Ses Türkiye yarışmasının yeni sezon çekimleri sonunda başladı. O Ses Rap yarışmasında jürilik üstlenen Hadise’nin yerine de Oğuzhan Koç getirildi. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığının dışında sunuculuğunu da üstlendiği O Ses Türkiye yarışmasından ilk paylaşım Acun Ilıcalı’nın resmi sosyal medya hesabı olan Instagram hesabından yapıldı.

614b29f486b2443ca81167c9.jpg

O Ses Türkiye 2021 Seda Sayan’ın Yerine Kim Gelecek?

O Ses Türkiye 2021 yılında Seda Sayan’ın jüri koltuğunda oturmayacağı açıklanmıştı. Seda Sayan’ın yerine kim geleceği henüz belli değil fakat geçtiğimiz günlerde Serdar Ortaç, Acun Ilıcalı’nın yıllar önce kendine teklifte bulunduğunu ve O Ses Türkiye jüri üyesi olması için bir teklif yaptığını belirtmişti. O teklifi o zamanda reddeden Serdar Ortaç daha sonra büyük bir fırsat kaçırdığını belirtmişti. Bu itiraftan sonra Acun Ilıcalı’nın Serdar Ortaç’a teklif götürüp götürmeyeceği tartışılmaya başlandı. Konuyla alakalı yeni gelişme olduğu takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.