Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur, sette kutlama yaptı! Çukur dizisi Pazartesi günü 100. bölümü ile ekranlarda olacak!

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur, sette kutlama yaptı! Çukur dizisi Pazartesi günü 100. bölümü ile ekranlarda olacak!

Sevilen ve reyting rekorlarına imza atan Çukur dizisi, 100 bölüm çekimlerini tamamladı. Çukur ekibi bir araya gelerek başarılarını kutladı!

Show TV ekranlarının muhteşem dizisi Çukur, her yayınlandığı gün rekor beğeni kazanmaya devam ediyor. AY YAPIM imzalı ünlü dizi ödüllerine ödül, başarılarına başarı katmaya devam ediyor. Çukur dizisi yayınlandığı her Pazartesi günü sosyal medya hesaplarında en çok konuşulan dizi olarak rekor kırmaya devam ediyor. Çukur dizisi 19 Ekim tarihinde 99. bölümü ile izleyicinin karşısına çıkmıştı. Reyting birincisi olan Çukur dizisi, hız kesmeden yayınlanmaya devam ediyor. Gerek sosyal medyada gerekse televizyon dünyasında büyük ilgi gören Çukur dizisi, herkesin tam notunu almaya devam ediyor.

Çukur dizisi 100 bölümdür ekranlarda!

Show TV kanalının fenomen dizisi Çukur, 3 sezondur ekranlara gelmeye devam etti. Çukur dizisi konusu, oyuncuları ve rekor izlenme alan sahneleriyle büyük ilgi gördü. İlk olarak 23 Ekim tarihinde yayınlanmaya başlayan Çukur, dördüncü sezonu ile izleyicilerini büyülemeye devam ediyor. Show TV ekranlarının sevilen dizisi 100. bölümü ile ekranlara gelecek. Tüm dizi seti 100. bölüm başarısını kutladı. Çukur dizisi Pazartesi günü 100. Bölümü ile ekranlarda olacak. Tüm başarılı oyuncular sette pasta keserek başarılarını kutladılar. Bu anı fotoğraflaştıran oyuncular sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunarak, mutluluklarını izleyiciler ile paylaştılar.

Özel video çekimi paylaşılacak!

Her Pazartesi akşamı saat 20:00’de ekranlara gelen Çukur dizisi için özel bir video çekimi yapıldı. Erkan Kolçak Köstendil, Aras Bulut İynemli, Öner Erkan, Necip Memili ve Uğur Yıldıran bir araya gelerek sohbet videosu tadında bir video çekimi yaptılar. Çukur dizisinin 100 bölüm olması şerefine yapılan bu video en kısa süre içinde Çukur dizisinin sosyal medya hesabında yayınlanacak. Bu haber hayranlarını çok sevindirdi ve meraka düşürdü. Diziseverler özel video için beklemeye ve sabırsızlanmaya başladılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.