Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur 100. bölümü ile ne zaman ekranlara gelecek? Son bölümde neler oldu?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur 100. bölümü ile ne zaman ekranlara gelecek? Son bölümde neler oldu?

Show TV ekranlarının heyecanlı ve sevilen dizisi tüm hızı ile yayınlanmaya devam ediyor. Çukur dizisinin 100. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV ekranlarının rekor beğeni almış ve reyting skorlarına damga vurmuş Çukur dizisi hız kesmeden yayınlanmaya devam ediyor. Çukur dizisi 4. sezon 7. bölüm ile ekranlara geldi. Çukur dizisi ilk sezondan beri büyük başarılara imza atıyor. Çukur dizisi her Pazartesi günü 20:00’de Show TV ekranlarına gelmeye devam ediyor. Koçovalı ailesinin başından geçen olayları konu edinen dizide büyük bir savaş hakim oluyor. İlk zamanlar Koçovalı ailesinin idaresi altında olan mahalle, zamanla düşmanlar tarafından alınıyor.

Çukur dizisinin 7. bölümünde neler oldu?

 Çukur dizisinin son bölümünde Aliço, Nehir’e ulaştı. Yamaç’a Ögeday’ın ölmesi gerektiğini söylediler. Yamaç bu savaştan çok sıkılmış olsa da adını ve ailesini korumak zorundadır. Cumali’nin Fikret amcaya yarış atı hediye etmesi herkesi kahkahaya boğdu. Fikret Bey atı almadan arabasına bindi ve uzaklaştı. Cumali hediyesini almadığı için çok sinirlendi ve nedenini sordu. Cumali’nin kardeşleri Fikret’in derdinin at olmadığını söyledi. Diğer yandan Çağatay, çukur bilgi kaynağını aramaktan vazgeçmez. Yamaç asıl düşmanını arar ve sonunda pusuya düşer. Ailesi ve yeğenleri ile tehdit edilen Yamaç, köşeye fena sıkışmıştır.

Çukur 100. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur’un son bölümü izleyenleri heyecana sürükledi. Yamaç’ın yaşadıkları nefesler tutularak izlendi. Tüm izleyiciler yeni bölüm sonrasında 100. bölümün fragmanını merak etti. Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çukur dizisinin son bölümü hala sosyal medya hesaplarında konuşulmaya devam ediyor.

Çukur dizisinin konusu nedir?

Çukur dizisi Koçovalı ailesinin başından geçen olayları anlatmaktadır. Mahalle lideri olan babalarının nasıl mahallesinden olduğu ve tüm ailesinin nasıl dağıldığını izleyen kardeşler, tekrardan bir araya gelmek için çabalamaya devam ediyor. Çukur dizisi her Pazartesi Show TV ekranlarına gelecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.