Show TV ekranlarının yeni dizisi Alev Alev yayın tarihi açıklandı. Alev Alev ne zaman ekranlara gelecek?

Show TV ekranlarının yeni dizisi Alev Alev yayın tarihi açıklandı. Alev Alev ne zaman ekranlara gelecek?

Alev Alev dizisi çok yakında ekranlara gelecek. Show TV ekranlarının yeni dizisi olan Alev Alev ilk yayınlanacağı tarihi duyurdu!

Show TV kanalı çok yakında ekranlara gelecek olan yeni dizisi için çalışmalarına devam ediyor. Alev Alev isimli dizi, Ay Yapım imzalı muhteşem bir proje olması ile dikkat çekiyor. Show TV ekranlarının yeni dizisi olacak Alev Alev, şimdiden büyük bir ses getirdi. Show TV ekranlarının yeni dizisi Alev Alev, ne zaman ekranlara gelecek? Alev Alev dizisi ilk bölümü tarihi yayınlandı.

Alev Alev dizisi ne zaman ekranlara gelecek?

Show TV kanalının yeni içeriği olan Alev Alev dizisi 5 Kasım Perşembe akşamı ekranlara gelecek. Dizinin başarılı oyuncuları ve konusu ile dikkat çekiyor. Ay Yapım’ın imzası bulunan yeni projede nefesler tutulacak. İzleyenlere ilham olacak bu dizi çok yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Birçok başarılı oyuncusu ile bir araya gelen projede, nefesler tutulacak.

Alev Alev dizisi Show TV ekranlarına gelecek!

Kadın, adalet, güzellik, aile içi şiddet gibi gündelik hayat temalarının işleneceği dizi şimdiden büyük ses getirdi. Bir yangın ile hayatları değişen üç kadının hikayesi anlatılacak. Bu üç kadın kaderlerine boyun eğmeden, güçlü seçimler ile hayatlarını değiştirecek. Birçok kadının hayatına boyun eğdiği ve kaderine razı geldiği dönemlerde tüm kadınlara ses olacak bu proje, herkesin merak konusu oldu.

Alev Alev dizisinin oyuncuları!

Birçok başarılı projede boy gösteren ve herkesi kendilerine hayran bırakan kadın oyuncular, Show TV ekranlarının yeni dizisi Alev Alev için bir araya gelecek. Ödüllere layık görülen ve yer aldıkları her projede büyük beğeni alan isimler, yeni proje için ekran başına geçmeye hazırlanıyorlar. Alev Alev dizisi çok yakında yayınlanmaya başlayacak.

  • Demet Evgar
  • Dilan Çiçek Deniz
  • Hazar Ergüçlü
  • Cem Bender
  • Zuhal Olcay
  • Berkay Ateş
  • Cihangir Ceyhan
  • Toprak Can Adıgüzel
  • Berker Güven

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.