Star TV ekranlarına gelmeye hazırlanan İbo Show başlamadan bitti! İbo Show iptal edildi! İbo Show programı neden iptal oldu?

Star TV ekranlarına gelmeye hazırlanan İbo Show başlamadan bitti! İbo Show iptal edildi! İbo Show programı neden iptal oldu?

Star TV ekranlarını yeni programı bu akşam ekranlara gelecekti. Ancak İbo Show programı iptal oldu. İbo Show programı neden yayından kaldırıldı?

İbo Show, 9 yıl sonra yeni bir program ile ekranlara geri dönüş yapacaktı. 31 Ekim Cumartesi akşamı ekranlara gelmesi planlanıyordu. İbrahim Tatlıses sunuculuğu ile ekranlara gelecek olan İbo Show, ilk kez ekranlara çıkma tarihini erteleme kararı aldı. İzmir’de meydana gelen büyük deprem sonucunda eğlence programı yapamayacağını söyleyen İbrahim Tatlıses, yayını başka bir tarihe erteleme kararı aldı. İbo Show, bant kaydı olarak yayınlanacaktı ancak İzmir depremi sonrasında yayınlanmayacağı ortaya çıktı. İbo Show ilk bölümünün ne zaman ekranlarda olacağı bilinmiyor. Konu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

İbo Show iptal oldu!

Star TV’nin almış olduğu iptal kararları herkesin dikkatini çekti. Star TV ilk olarak Babil dizisinin yeni bölümünün ekranlara gelmesini iptal etmişti şimdi ise İbo Show adlı eğlence programını iptal etme kararı aldı. İbo Show Cumartesi akşamı izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyordu ancak olumsuz koşullar nedeniyle iptal oldu. İbo Show’un yeni bölümünde Sibel Can, Kutsi, Deniz Seki, Şafak Sezer ve Aydemir Akbaş olacaklardır. İbo Show yeni sezon ilk bölümü tarihi merak içinde bekleniyor. Diğer yandan duyarlı olan tüm izleyicilerin dikkatini çeken bu hareket tam not aldı.

Star TV tüm alkışı topladı!

Dün meydana gelen İzmir depremi sonrasında birçok kanal dizisi reyting yarışına devam etmişti. Birçok dizi reyting skorlarının iyi olması için canla başla çalıştılar. Ancak Star TV ekranlarına gelen dizilerin iptal olması büyük ilgi çekti. Deprem olduğu için eğlence içeriklerini ve dizi içeriklerini iptal eden Star TV, herkesin büyük takdirini topladı. Star TV yaptığı açıklama ile depremde zarar gören ve hayatını kaybeden herkesi geçmiş olsun ve başsağlığı mesajlarını iletti. Star TV dizilerini bir bir iptal etmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.