Star TV ekranlarına yeni bir dizi geliyor. Sol Yanım dizisi çok yakında Star TV kanalında yayınlanmaya başlayacak!

Star TV ekranlarına yeni bir dizi geliyor. Sol Yanım dizisi çok yakında Star TV kanalında yayınlanmaya başlayacak!

Star TV ekranlarına yeni dizi geliyor. Sol Yanım adlı dizi izleyicisi ile buluşmak için çalışmalarına başladı. Yeni dizi çok yakında izleyicisiyle buluşacak!

Star TV ekranlarına yeni bir dizinin müjdesi geldi. Yeni sezonda birçok dizi ekrana gelmeye devam edecek. Star TV kanalına yeni bir içerik geleceğinin haberi izleyenleri mutlu etti. Televizyon dünyasının reyting alması beklenen yeni dizisi Sol Yanım ekranlara gelmeye devam edecek.

Sol Yanım dizisi çok yakında ekranlara gelecek!

Sol Yanım adlı dizi çok yakında seyircisi ile buluşacak. BKM yapımı ile ekranlara gelecek olan yeni dizide birçok tanınan isim yer alacak. Sol Yanım dizisini Melis Civelek yazdı ve Serdar Gözelekli yönetecek. Muhteşem dizi için geri sayım başladı. Star TV ekranlarının yoğun ilgisini alan dizisi olması bekleniyor. Sol Yanım dizisinin çalışmalarının başladığı ve çok yakında seyircisi ile buluşacağı haberi verildi. Henüz fragmanı olmayan dizinin çalışmaları devam ediyor.

Star TV ekranlarına yeni bir soluk geliyor!

Sol Yanım dizisinde geçmişten geleceğe taşınan bir aşk hikayesi anlatılmaktadır. Zengin bir yaşantı sürerken ufak bir mahallede yaşamaya alışmaya çalışan bir anne ve kızlarını anlatıyor. Diğer yanda Kutlusoy aile ile yaşayacakları olaylar anlatılmaktadır. Aşkları ile herkesi kendisine hayran bırakacak olan bu dizi çok yakında ekranlarda olacak. Yeni dizi yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye başlayacak.

Sol Yanım dizisinin oyuncuları!

Star TV ekranlarına gelecek olan yeni dizinin oyuncuları herkesi şaşırttı. Birçok ünlü isim bu dizi için bir araya gelmeye hazırlanıyor. Ünlü model, oyuncu ve sunucuların bir arada bu proje için çalışmaları herkesi sevindirdi. Sol Yanım dizisinin ne zaman yayına başlayacağı henüz bilinmiyor ancak çok yakında tarihlerin açıklanması bekleniyor. Star TV ekranlarının yeni dizisinin oyuncuları da oldukça başarı elde ediyor.

  • Cansel Elçin
  • Defne Samyeli
  • Emre Bey
  • Özge Yağız
  • Tolga Mendi
  • Cemre Baysel

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.