Things I Know to Be True dizisi izleyicisinin beğenisini toplamaya geliyor! Things I Know to Be True dizi setinden sürpriz haberler geldi!

Things I Know to Be True dizisi izleyicisinin beğenisini toplamaya geliyor! Things I Know to Be True dizi setinden sürpriz haberler geldi!

Things I Know to Be True dizisi setinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Things I Know to Be True dizisi çok yakında çalışmalarına başlamaya hazırlanıyor!

Things I Know to Be True dizisi için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Things I Know to Be True dizi ekibi oyuncu kadrosunu güçlendirmeye ve çalışmalarına sorunsuz bir şekilde devam etmek için toplantılar yapmaya devam ediyor. Things I Know to Be True dizisi çok yakında seyircisi ile buluşmaya ve beğenilerine sunulmaya hazırlanıyor. Yeni dizi için sürpriz bir başrol ismi ve ilginç konular dedikoduları ortaya atıldı. Dizinin yapım ekibi kısa süre içinde tüm merak edilen soruları açıklığa kavuşturdu.

Things I Know to Be True dizisine yeni oyuncu transferi!

Kısa bir zaman önce birkaç projede görülen Nicole Kidman, Things I Know to Be True kadrosuna dahil edildi. Bu haber Nicole Kidman sevenlerini çok sevindirdi. Nicole Kidman, Things I Know to Be True dizisinin başrol ismi olacağı söyleniyor.

Things I Know to Be True dizisi çok yakında yayınlanacak!

Andrew Bovell’in oyunundan uyarlama olacak yeni dizi Things I Know to Be True, çalışmalarına başladı. Yeni dizi Amazon platformu ile anlaştı. Dizinin her bir bölümü Amazon’da boy gösterecek. Diğer yandan yapımını Amazon Studios, Blossom Films, Matcbox Pictures ve Jan Chapman Films üstlendi. Birçok başarılı yapım firmasının imzası olacak olan Things I Know to Be True, şimdiden çok merak edilen diziler arasında yer aldı.

Things I Know to Be True dizisi ne anlatıyor?

Things I Know to Be True, Fran Price ve Bob Price çiftini konu edinecek. Aile içi sevgi ve dayanıklı bir evliliğin neler yaşayabileceği ve hayatların nasıl değişeceği anlatılmaktadır. Yetişkinlik çağına henüz yeni gelmiş isimlerin kararları karşısında değişen olaylar izleyici karşısına çıkmaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.