This İs Us 5. sezonunun tarihini izleyicilere açıkladı!

This İs Us 5. sezonunun tarihini izleyicilere açıkladı!

Her sezonu ile dillerden düşmeyen This İs Us dizisi yeni sezonunun müjdesini verdi. This İs Us dizisi 5. sezon fragmanını yayınladı!

This İs Us, 2016 yılından beri yayınlanan ve çok sevilen bir dizidir. Aile ve drama dizisi olan This İs Us, herkes tarafından sevilen bir dizi olmuştur. 4 sezondur ekranlarda olan drama dizisi yeni sezon müjdesi ile izleyicisinin karşısına çıktı.

This İs Us dizisinin konusu nedir?

Alkol bağımlısı olan bir baba tüm bu sorunlarını hayatının içinde de yaşamaktadır. Jake alkol sorunu ile boğuşurken çeşitli seminerlere katılmak ve bu bağımlılığından kurtulmak ister. Jake’in 3 çocuğu vardır ve babalarının bu halde olmasına çok üzülürler. Çocuklar ne kadar ergenlik yaşlarında olsalar da babaları için bir yetişkin gibi çaba gösterirler. Bir baba ve çocuklarının yaşamlarını anlatan This İs Us dizisi çok yakında yeni sezonu ile izleyicinin karşısına gelecek.

This İs Us dizisinin aldığı ödüller!

  • Beyaz perde sanatçıları derneği en iyi drama dizisi ödülü

  • People’s Choice favori yeni TV darama dizisi ödülü

  • GLAAD medya en iyi drama dizisi ödülü

  • Altın küre drama dizilerinde en iyi erkek oyuncu ödülü

  • Drama dizisi dalında en iyi erkek oyuncu ödülü

  • TCA en iyi yeni program ödülü

This İs Us 5. sezonu ne zaman başlayacak?

Büyük bir heyecan ile beklenen ve herkes tarafından takip edilen This İs Us dizisi için 11 Kasım tarihi verilmişti. Dizinin takipçileri bu tarihi beklerken dizi yapımcılarından son dakika sürprizi geldi. This İs Us dizisinin yeni tarihi 27 Ekim olarak güncellendi. This İs Us dizisi yeni sezonu ile çok yakında seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. This İs Us dizisi yeni sezonunun tarihini açıkladıktan sonra dizinin tanıtımı da izleyicilere sundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.