Ünlü oyuncu Jamie Foxx, Netflix'in yeni bir içeriğinde boy gösterecek! Özlenen oyuncu herkesi şaşırtacak bir proje ile geri dönüyor!

Ünlü oyuncu Jamie Foxx, Netflix'in yeni bir içeriğinde boy gösterecek! Özlenen oyuncu herkesi şaşırtacak bir proje ile geri dönüyor!

Netflix platformunun yeni projesi Day Shift, çalışmalarına devam ediyor. Sevilen oyuncu Jamie Foxx, Day Shift projesinde başrol oynayacak!

Jamie Foxx, Day Shift filminin başrolü olacak. J.J. Perry’nin yöneteceği film şimdiden büyük bir ses getirdi. Jamie Foxx, daha önce birçok projede yer almıştı. Collateral, Ray ve Django Unchained gibi filmlerde başarılı bir şekilde yer almıştı. Yeni filmi için çalışmalarına başladı. Jamie Foxx, yeni projesini izleyenlere duyurdu. Day Shift isimli yeni projesi için çalışmaları çok yakında başlayacak.

Jamie Foxx’tan başrol oyunculuğu!

Jamie Foxx, en son Netflix ekranlarında yayınlanan Project Power filminde rol alarak herkesi kendine hayran bırakmıştı. En son 14 Ağustos’ta ekranlarda boy gösteren Jamie Foxx, yeni projesi için müjde verdi. Çalışmaları devam eden Day Shift filminde başrol üstlenecek.

Day Shift filminin konusu nedir?

Netflix yapımı olacak Day Shift dizisi bir vampir filmi olacak. Jamie Foxx, Day Shift projesinde vampir avcısını canlandıracak. Çalışkan, zeki ve azimli bir yaka işçisi olacak. 8 yaşındaki kızı ile yaşayan ve tek isteğinin kızına iyi bir gelecek vermek olan bir babanın yaşadıklarını anlatıyor. Havuz temizleme işi yapan baba bir yandan da vampir avlamaktadır. Jamie Foxx başrolü ile ekranlara gelecek Day Shift filmi izleyicisi ile buluşmak için gün saymaya başlayacak.

Jamie Foxx kimdir?

Jamie Foxx, 1967 yılında hayata gözlerini açtı. 52 yaşında olan usta oyuncu kariyerine ilk olarak komedyen olarak başlamıştı. Başarılı bir müzisyendir ve aynı zamanda çok iyi bir sanatçıdır. Asıl adı Eric Marlon Bishop olan ünlü isim, birçok projede yer almış ve onlarca ödüle layık görülmüşlerdir. Jamie Foxx’un Soul adlı projesi 2020 yılında ekranlara gelecek. Ayrıca Untitled Spider Man From Home Sequel projesi ise 2021 yılında ekranlarda olacak. Şimdilerde ise Day Shift adlı filmde başrol olmaya hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.