Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde olacağı yeni bir Netflix projesi geliyor! Netflix çok yakında tanıtımlarını yayınlayacak!

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde olacağı yeni bir Netflix projesi geliyor! Netflix çok yakında tanıtımlarını yayınlayacak!

Netflix, Türk yapım projelerini duyurmaya başladı. Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ'un olacağı muhteşem bir hikayenin sinyalini verdi. Bir Denizaltı Hikayesi geliyor!

Netflix platformu yediden yetmişe herkese hitap eden bir içerik izleme markasıdır. Türkiye içinde dizi, film, program izleme denildiğinde akla ilk gelen isim Netflix olmuştur. Netflix her gün izleyicilerini şaşırtmaya devam ediyor. Birçok dizinin yanı sıra yeni içerikleri ile sürprizler yapmaya devam ediyor. Dünyanın çoğu yerinde bilinen ve sevilen yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Netflix ekranlarına ‘Merhaba’ demeye hazırlanıyor. Netflix, Kıvanç Tatlıtuğ’lu yeni dizisinin müjdesini izleyicilerine verdi.

Bir Denizaltı Hikayesi dizisi geliyor!

Netflix, yeni içeriklerinin çalışmaları devam ederken müjdeleri vermeye başladı. Birçok yerli yapımın tanıtımını yapan Netflix, göz alıcı en önemli projesinin spoiler tanıtımlarını yaptı. Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ’un olacağı macera türünde bir içerik geliyor. Aksiyon, macera ve heyecan dolu bir proje ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Bir Denizaltı Hikayesi dizisinin konusu ne olacak?

Denizaltı araştırma görevine hazırlanan bir deniz biyoloğunun hikayesi anlatılacak. Arman, özgür, zeki ve bilgili bir araştırmacıdır. Arman ve ekibi büyük bir doğa felaketi ile burun buruna gelir ve ekip askeri bir denizaltı içine girer. Arman bu hikayede kendisini, ekibi ve birçok hayatı kurtarmaya çalışacaktır. Netflix’in büyük beğeni ile izleneceğini düşündüğü bu dizi, şimdiden büyük bir beğeni aldı.

Netflix’in müjdelediği yeni projenin oyuncuları kimlerdir?

  • Jason George
  • Atasay Koç
  • Cansu Çoban
  • Sami Berat Marçalı
  • Kıvanç Tatlıtuğ

Netflix sözünü tutmaya devam ediyor!

Dünyanın dört bir yanında takip edilen Netflix platformu hakkında şok sözler edilmişti. Netflix’in Türk yapımlarını engelleyeceği iddiası, herkesi merak içine sürüklemişti. Netflix, tüm bu iddiaları yalanladı. Bundan sonra izlenme alacağını düşündüğü ve desteklediği her Türk yapımını platformunda yayınlayacağını söyledi. Netflix bu sözlerinin arkasında durdu ve yeni Türk yapım projelerinin müjdelerini vermeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.