Yeni dizi Maraşlı ATV ekranlarına gelecek. Dizi çalışmalarına devam ediyor!

Yeni dizi Maraşlı ATV ekranlarına gelecek. Dizi çalışmalarına devam ediyor!

Maraşlı dizisi çalışmalarına başladı. ATV ekranlarına gelmeye hazırlanan Maraşlı dizisi çok yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor!

ATV ekranlarına yeni bir dizi geliyor. TİMS&B Productions imzalı olan muhteşem dizi çok yakında ekranlara gelecek. Maraşlı dizisi çok yakında seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. ATV yeni dizisi Maraşlı’nın çekimlerine başladığını söyledi. ATV izleyicileri yeni dizinin müjdesini duyduktan sonra çok sevindiler.

Maraşlı dizisi çok yakında ekranlara gelecek!

Maraşlı dizisininde Burak Deniz ve Alina Boz ikilinin uyumunu izleyeceksiniz. Maraşlı dizisinin çekimleri kısa bir süre önce başladı. Yapım birçok projeye imzasını attığı gibi bu projede de imzası olacak. Maraşlı dizisi henüz başlamadı ancak dizi çekimleri başladı.

Maraşlı dizisinin konusu nedir?

Maraşlı, Özel Kuvvetler’den ayrılmış eski bir askerdir. Sahaf dükkanı vardır ve hayatına bu şekilde devam eder. Cesur, adaletli, kararlı, yiğit ve zeki olan Maraşlı, bir askerde olan tüm özellikleri taşımaktadır. Bir gün Maraşlı’nın kızı Zeliş vurulur. Kızı Zeliş hastalık ile mücadele ederken babasının tek amacı kızının iyi olmasıdır. Maraşlı kızı için mücadele etmeye devam ederken bir yandan sahaf dükkanında çalışmaya devam etmektedir. Maraşlı karakterini Burak Deniz, Mahur karakterini ise Alina Boz canlandıracaktır. Dizi kadrosunda ünlü isimler var. Maraşlı dizisinde Kerem Atabeyoğlu, Rojda Demirer, Ahmet Varlı, Abdül Süsler, Cemil Büyükdöğerli, Melis İşiten, Neslihan Acar ve Cengiz Sezgin gibi başarılı isimler de kadroya dahil olacak.

Maraşlı ve Mahur’un hikayesi göz kamaştıracak!

Sahaf dükkanında çalışmaya devam ederken dükkana çok güzel bir kız gelir ve o an hayatı değişir. Mahur dükkana geldiği sırada istemeden bir olay içinde bulunur. Maraşlı, Mahur’un hayatını kurtarır ve ikili arasında yakınlaşma olması kaçınılmazdır. Mahur ve Maraşlı’nın arasında büyük bir bağ oluşur. Birbirlerine borçlu hissederler ancak bu borçluluk hissi zamanla büyük bir aşka dönüşecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.