LPG’li aracı olanlar için AVM otoparkı müjdesi

LPG’li aracı olanlar için AVM otoparkı müjdesi

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ve binaların yangından korunmasına hakkında yönetmelikte değişiklik öngören yönetmeliğe kadar, AVM’lerin, “Ticari faaliyet amaçlı park yerleri” için belirlenen kaide ve şartları sağlamaları kaydıyla AVM’lerde bulunan kap.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ve binaların yangından korunmasına hakkında yönetmelikte değişiklik öngören yönetmeliğe kadar, AVM’lerin, “Ticari faaliyet amaçlı park yerleri” için belirlenen kaide ve şartları sağlamaları kaydıyla AVM’lerde bulunan kapalı otoparklara LPG sistematik araçların girmesine izin verilecek.

LPG’li araçların alınabileceği kapalı otoparklar, 1. bodrum katlardan daha alçak konumlandırılamayacak. Giriş ve çıkışları öteki araçların alınacağı otoparklardan ayrı olarak düzenlenecek.

Bu otoparkları tescil belgesinde LPG’li olduğu belirli ve geçerli muayenesi bulunan araçlar kullanabilecek. Vasıta antre-çıkış ve tescil sorumlusu görevlilerince araçların kayıtlı şartları sağlayıp sağlamadığı teftiş edilecek. (REUTERS)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.