TBMM’de HES dönemi

TBMM’de HES dönemi

Korana virüs tedbirleri kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisine (TBMM) HES kodu ile ziyaretçi alınacak.TBMM’de Hayat Eve Sığar (HES) dönemi başladı. Bütçe sürecinde kamu kurum ve kuruluşlarından gelecek bürokratlar ve milletvekillerinin ziyaretçileri HES kodu alınarak TBMM yerleşkesine ve ek binalarına alınacak.

Korana virüs tedbirleri kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisine (TBMM) HES kodu ile ziyaretçi alınacak.

TBMM’de Hayat Eve Sığar (HES) dönemi başladı. Bütçe sürecinde kamu kurum ve kuruluşlarından gelecek bürokratlar ve milletvekillerinin ziyaretçileri HES kodu alınarak TBMM yerleşkesine ve ek binalarına alınacak.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.