Pazarda Maske Ve Hes Kodu Denetimi

Ordu'nun Ünye ilçesinde her Çarşamba günleri kurulan halk pazarı ve köylü pazarında vatandaşlara maske ve hes kodu denetimi yapıldı.

Ordu'nun Ünye ilçesinde her Çarşamba günleri kurulan halk pazarı ve köylü pazarında vatandaşlara maske ve hes kodu denetimi yapıldı.

Ordu Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla beraber Ordu'nun bütün ilçelerinde kurulan pazarlarda HES kodu zorunluluğunun getirilmesinin ardından, Ünye'de açılan köylü ve halk pazarında HES kodu ile maske denetimi yapıldı. Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yakın mesafe alışverişi yapan vatandaşlar ile maskesi çenesinin altında olan pazarcı esnafları ekipler tarafından uyarıldı.

"Taviz yok, denetim çok"

Ordu Valisi Tuncay Sonel özellikle kalabalık yerlerde HES kodu uygulamasıyla bu salgınla mücadeleye herkesin dikkat etmesi gerektiğini vurgularken, yapılan denetimlerde ise tavizin olmayacağı ve denetimlerin aralıksız olacağını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı