Galatasaray, Victor Nelsson’un yerine Andreas Hanche-Olsen’i getiriyor

Galatasaray, Victor Nelsson’un yerine Andreas Hanche-Olsen’i getiriyor

Galatasaray'da Victor Nelsson'un yerine transfer edilecek isim belirlendi. Sevilla’ya gitmesine kesin gözüyle bakılan 23 yaşındaki Danimarkalı stoperin boşluğu 25 yaşındaki Norveçli stoper Olsen ile doldurulacak.

Marcao’dan sonra Victor Nelsson'u da Sevilla'ya satmaya hazırlanan Galatasaray'ın stoper adayları arasına Andreas Hanche-Olsen girdi.

Belçika ekibi Gent ile kontratı Haziran 2023'te sona erecek 25 yaşındaki Norveçli oyuncunun transferinin 2-2,5 milyon euro civarında bir bonservis bedeliyle bitirilmesi planlanıyor.

Fredrik Midtsjö'nün menajerlik şirketinin oyuncusu olan Hanche-Olsen'in 700 bin euro maaşı kabul ettiği belirtiliyor.

Öte yandan İngiliz ekibi Fulham'ın da Nelsson için devreye girdiği ve 20 milyon euro'ya yakın bir teklif yapmaya hazırlandığı ileri sürüldü.

CICALDAU İTALYA’YA

Terim’in gözdesi olarak gelen ancak büyük hayal kırıklığı yaşatan Alexandru Cicaldau'ya talip çıktı. İtalyan medyası, Sampdoria'nın Rumen orta saha oyuncusunu transfer etmek istediğini yazdı. Galatasaray'ın 25 yaşındaki futbolcu için bonservis beklentisinin 7,5 milyon euro olduğu kaydedildi.

Kaynak: Sözcü - MESUT YILDIRIM

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.