Roma Manchester United maçı JEST YAYIN  İZLE TARAFTARİUM İZLE - Roma Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Roma Manchester United maçı JEST YAYIN İZLE TARAFTARİUM İZLE - Roma Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Roma Manchester United maçı için meraklı bekleyiş sürüyor. Yarı final elemelerinin rövanş müsabakası ekranlarınıza gelecek bu müthiş mücadelede Ada temsilcisi Manchester United, deplasmanda zor rakibi İtalyanın başkent temsilcisi Roma'ya misafir oluyor. Peki başkent Romadaki bu mücadele ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Roma Manchester United maçı için meraklı bekleyiş sürüyor. Yarı final elemelerinin rövanş müsabakası ekranlarınıza gelecek bu  müthiş  mücadelede Ada temsilcisi Manchester United, deplasmanda zor rakibi İtalyanın başkent temsilcisi Roma'ya misafir oluyor. Peki başkent Romadaki bu mücadele ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final heyecanı bu gece devam ediyor. Avrupa liginde haftanın en çok beklenen müsabakalarında birisi olan Roma Manchester United maçı Türkiye saati ile 22:00'de başlayacak...

ROMA MAN. UTD MAÇI HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş müsabakasına sahne olacak Roma Manchester United maçı bu akşam 22.00'de başlayacak ve beIN Sports Haber'den canlı olarak yayınlanacak.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Roma: Pau López; Mancini, Cristante, Ibañez; Karsdorp, Veretout, Diawara, Calafiori; Pellegrini, Mkhitaryan; Dzeko.

Manchester United: De Gea - Wan-Bissaka, Lindelof, Tuanzebe, Telles - Matic, Fred - Greenwood, Bruno Fernandes, Pogba -
Cavani.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.