Epic Games Store Ücretsiz Oyun Müjdesini Verdi! Bu Haftaki Ücretsiz Oyun Belli Oldu!

Epic Games Store Ücretsiz Oyun Müjdesini Verdi! Bu Haftaki Ücretsiz Oyun Belli Oldu!

Epic Games Store Ücretsiz Oyun Listesine Bir Yenisini Daha Ekledi! Oyun severler tarafından vazgeçilemez platformlar arasında yer alan Epic Games Store, her hafta ücretsiz hale getirdiği oyunlarla oyuncuları mutlu etmeye devam ediyor.

Oyun severler tarafından vazgeçilemez platformlar arasında yer alan Epic Games Store, her hafta ücretsiz hale getirdiği oyunlarla oyuncuları mutlu etmeye devam ediyor. İlk olarak Grand Theft Auto V Ücretsiz hale getirmesiyle bilinen Epic Games Store o gün bu gündür her hafta bir veya iki oyunu ücretsiz olarak sunmaktadır. Epic Games Store Ücretsiz Oyun olarak bu hafta Wargame: Red Dragon oyununu ücretsiz hale getiriliyor.

Epic Games Store Tarafından Wargame: Red Dragon Ücretsiz Hale Geliyor!

Her hafta bazı oyunları kısa süreliğine ücretsiz hale getiren Epic Games Store bu hafta da güzel bir oyunu ücretsiz hale getirdi. Steam platformunda normal fiyatı 49 TL olan oyun kısa süreliğine 9.80 TL’den satışa sunuluyordu. Fakat 5 Kasım ve 12 Kasım tarihleri arasında Epic Games Store platformunda ücretsiz olarak sunulacak oyunu siz de kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Wargame: Red Dragon Nasıl Bir Oyun?

2014 yılında Eugen Systems tarafından piyasaya çıkarılan oyun RTS tabanlı bir savaş oyunudur. Batılı güçler ile komünist blogların bir araya geldiği bu oyunda, oyunun taktiksel yapısı ve sağlam grafikleri sayesinde sizde bu oyunu çok beğenerek oynayabilirsiniz. Steam incelemelerine baktığımızda oldukça olumlu yorumlar alan Wargame: Red Dragon oyununu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Wargame: Red Dragon Sistem Gereksinimleri

Bir oyunu oynayabilmeniz için öncelikle oyunun sistem gereksinimlerini bilmeniz gerekiyor. Wargame: Red Dragon Sistem Gereksinimleri de aşağıdaki gibidir.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows XP SP3
  • İşlemci: AMD / INTEL DUAL-CORE 2,5 GHZ
  • Ekran Kartı: ATI RADEON X1800 GTO / NVIDIA GEFORCE 7600 GT / INTEL HD 3000 veya daha yüksek
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7
  • İşlemci: AMD / INTEL DUAL-CORE 3GHZ
  • Ekran Kartı: ATI RADEON X1800 GTO / NVIDIA GEFORCE 7600 GT / INTEL HD 3000 veya daha yüksek
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.