Free Fire'da elmas harcamadan kullanıcı adı nasıl değiştirilir?

Free Fire'da elmas harcamadan kullanıcı adı nasıl değiştirilir?

Free Fire'da elmas harcamadan kullanıcı adı nasıl değiştirilir? Free Fire isim nasıl değiştirilir? Free Fire ücretsiz isim değiştirme nasıl yapılır? Tüm detaylar haberimizde.

Garena Free Fire'da bir hesap oluştururken , oyuncular benzersiz bir IGN veya takma ad seçmelidir. Daha sonra, elmas harcayarak veya bir isim değiştirme kartı kullanarak değiştirme seçeneğine sahipler (oyun içi mağazadan 29 elmas + 200 lonca jetonu karşılığında satın alınabilir). 

Free Fire'da Bölgesel Savaş Sezonu 7 başladı ve oyuncuların kazanabileceği ücretsiz ödüllerden biri olarak isim değiştirme kartına sahip. Bu haber, oyunculara kartı ücretsiz olarak alma ve IGN'lerini elmas harcamadan değiştirme konusunda sizlere rehberlik edecektir. 

Free Fire'da elmas harcamadan isim nasıl değiştirilir?

98d77-16138025608355-800.jpg

Yukarıda belirtildiği gibi, Free Fire'a yeni eklenen etkinlik, kullanıcılara isim değiştirme kartı alma fırsatı sunuyor. Kullanıcıların ödülleri alabilmek için Bölgesel Savaşta gerekli sayıda puanı toplamaları gerekir. Ayrıntılar aşağıdaki gibidir: 

  • 10 Puan - Gold Royale Kuponu 
  • 1000 Puan -% 100 Deneyim (7 gün) 
  • 5000 Puan - 3x Royale Silah Kuponu 
  • 10000 Puan - İsim Değiştirme Kartı 
  • 20000 Puan - Gloo Wall - Spirit 

İsim değiştirme kartını almak için oyuncuların 10000 puan toplaması gerekir. Kullanıcılar bu puanları sıradan veya dereceli BR (Battle Royale) veya CS (Clash Squad) maçları oynayarak toplayabilir. 

29875-16138025453731-800.jpg

BR modunda her Booyah (1. olma) için 150 puan alacaklar. Bu arada, ikinci ve üçüncü sıraları bitirdikleri için sırasıyla 100 ve 50 puanla ödüllendirilecekler. Her öldürme de onlara 10 puan verecek. Bununla birlikte, CS modunda öldürme başına onlara 5 puan kazandırırken, galip gelirse 25 puan alacak. 

İsim değiştirme kartı kullanılarak isim nasıl değiştirilir?

1. Adım: Profil bölümünü açın ve "Kişisel İsim Rozeti" üzerindeki simgeye dokunun. 

2. Adım: Ardından, mevcut adlarının yanında bulunan simgeyi seçin. Yeni bir IGN isteyen bir iletişim kutusu görünecektir. 

3. Adım: Gerekli takma adı metin alanına girin ve ad değiştirme kartını kullanarak adı değiştirmek için kart simgesine tıklayın. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum