Google para kazanabileceğiniz bir uygulamasını daha tanıttı! Task Mate nedir, nasıl kullanılır?

Google para kazanabileceğiniz bir uygulamasını daha tanıttı! Task Mate nedir, nasıl kullanılır?

Bir tür anket uygulaması olan Take Mate ile nasıl para kazanıldığı ise meraklıları tarafından araştırma konusu oldu. Peki, Take Mate nedir? Burada nasıl para kazanılır? Türkiye de ne zaman hizmete sunulur?

Google herkesin para kazanmak için tercih edebileceği gerçek bir uygulamasını duyurdu. Task Mate ismi verilen bu uygulama için meraklı bekleyiş devam ederken şuan için sadece bir ülkede hizmete sunulduğu ifade edildi. Hizmete sunulduğu ülkede de sınırlı kullanıcı sayısı sınırlaması getirilirken bunun bir test kullanımı olduğu duyuruldu. Bir tür anket uygulaması olan Take Mate ile nasıl para kazanıldığı ise meraklıları tarafından araştırma konusu oldu. Peki, Take Mate nedir? Burada nasıl para kazanılır? Türkiye de ne zaman hizmete sunulur? Merak ettiğiniz tüm bu soruların ayrıntılı yanıtları haberimizde…

Uygulamada görev alarak hemen para kazanabilirsiniz!

Google’nin resmi olarak tanıttığı uygulaması Take Mate henüz ülkemizde ve dünyada hizmete sunulmadığı halde büyük ilgi odağı oldu. Özellikle değişen ve gelişen teknolojik dünya da kolay ve hızlı para kazanma yolu arayan ve parayı dijital dünyadan kazanmak isteyenlere adeta ilaç gibi gelecek bir uygulama olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Bu uygulamada kullanıcılara farklı görevler veriliyor. Verilen her görev için ise play store ya da dijital cüzdanınıza göreve ilişkin ödemeniz anında yapılıyor. Henüz beta aşamasında olan bu uygulama ilk olarak deneme amaçlı Hindistan’da hizmete sunuldu. Test denemeleri için sınırlı sayıda kullanıcı Take Mate uygulamasından para kazanmaya başladı.

Çeviri yapabilir ya da resim çekerek para kazanabilirsiniz!

Uygulamada yer alan görevler de yine en çok merak edilen konulardan biri oldu. Take Mate uygulamasında para kazanmanız için birden fazla kolay görev seçeneği yer alıyor. Her görev için alacağınız ücret seçenekler sunulunca bildiriliyor. Örneğin uygulama içerisinde İngilizce kelimeleri çevirerek para kazanabileceğiniz gibi görevde belirtilen mağazaların ya da işletmelerin resmini çekerek de para kazanma şansı yakalıyorsunuz. Kullanıcılar kendilerine en uygun görevler arasında seçim yaparak uyguladıktan sonra banka hesaplarına anında ödeme alabilecekler. Uygulamanın dünya ülkeleri ve Türkiye için ne zaman hizmete sunulacağına ilişkin ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Muhtemelen Hindistan’daki test denemelerinin başarısına bağlı olarak sırayla dünya ülkelerinde hızlı bir şekilde hizmete sunulacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.