Vali Becel, Kapadokya Üniversitesi Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezini Ziyaret Etti

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Kapadokya Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Kapadokya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini ziyaret etti.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Kapadokya Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Kapadokya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini ziyaret etti.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'in ziyaretine eşlik eden Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, halkımızın hizmetine açılan Kapadokya Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Diş Hekimliği Fakültesi hakkında bilgi aktardı. Nevşehir ve çevresine modern sağlık hizmeti sunan, Ürgüp'teki ilk özel sağlık kompleksi Kapadokya Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini gezen Vali İnci Sezer Becel, halka sunulan ağız ve diş sağlığı hizmetleri, cihazlar ve tedaviler hakkında bilgi aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri

CHP'li Halıcı'dan mülakat tepkisi!
Öğrenci Borçlarına Rahatlama Geliyor: 2 Milyar Dolarlık Borç Siliniyor!
KPSS 2024 başvuruları başladı
AÖF kayıt yenileme ve ders seçimi tarihi
Milli Eğitim Bakanlığı, Ortak Yazılı Sınavlarda Değişikler Yaptığını Duyurdu! İşte Ayrıntıalr...