Denizli’de Art Arda Depremler

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen 3.5 büyüklüğündeki depremin ardından biri 3.6 şiddetinde olmak üzere 2 deprem daha yaşandı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen 3.5 büyüklüğündeki depremin ardından biri 3.6 şiddetinde olmak üzere 2 deprem daha yaşandı.

Denizli'de saat 03.21'de merkez üssü Pamukkale ilçesine bağlı Irganlı Mahallesi olan 3.5 büyüklüğünde orta şiddetli bir deprem meydana geldi. Bu depremden 8 dakika sonra merkez üssü Kocadere Mahallesi olan 1.5 büyüklüğünde hafif, saat 03.46'da ise yine merkez üssü Irganlı olan 3.6 büyüklüğünde üçüncü bir deprem daha yaşandı.

Depremde herhangi bir hasar ve can kaybının olmadığı bildirildi. Art arda meydana gelen depremde kısa süreliğine korku ve panik yaşandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Yks Son Dakika Yks’ya Şortla Gelen Kız
Tanıtım Yazısı - Backlink SEO Neden Önemli?
Karneler Alındı Tatil Başladı
Yks Öncesi Kaygı Tuzağına Düşmeyin!
Aile Hekimleri Kesintileri Son Bulmalı