İsrail’de Yoğun Sis Nedeniyle Uçuşlar Askıya Alındı

İsrail'de yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin azalması sonucu Ben Gurion Havalimanı'nda tüm uçuşlar askıya alındı.

İsrail'de yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin azalması sonucu Ben Gurion Havalimanı'nda tüm uçuşlar askıya alındı.

İsrail'de etkili olan yoğun sis hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun sis başkent Tel Aviv'de bulunan Ben Gurion Havalimanı'nda hava trafiğinin aksamasına neden oldu. İsrail Havaalanları Kurumu, görüş mesafesinin azalmasına neden olan yoğun sis nedeniyle Ben Gurion Havalimanı'nda tüm uçuşların askıya alındığını duyurdu. Uçuşların askıya alınmasının ardından İsrail'e giden iki uçak, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ndeki (GKRY) Larnaka Havalimanı'na iniş yapmak zorunda kaldı.

Öte yandan sabah saatlerinde İsrail genelinde hakim olan sisin önümüzdeki saatlerde kademeli olarak azalması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Tepecik Hastanesi Voleybol Takımı Türkiye Şampiyonasına Katılacak
“türkiye İle Suriye Arasında Ortak Üniversite Kuruluyor”
Öğretmenlerin İ̇steğe Bağlı Yer Değiştirme Başvuruları
Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu Neden Merkeze Çekildi
Chp’li Ali Gökçek’ten Laik Eğitim Uyarısı